Ako sa mám zbaviť chalana, ktorý si myslí, že som niekto iný??
to je tak, že jeden chalan si myslí že som mu písala na pokeci akési komplimenty. Stále mi hovorí, že vie že som to ja že nech sa teda nepretvarujem. :/ Je to na nevydržanie. Rozkecáva to kamošom aj mojim spolužiakom a každý si teraz myslí že som do neho
Mne raz jeden takto na FB vypisoval, že nech si ho pridám a nech sa netvárim že ho nepoznám a pod. a ja som ho fakt nepoznala! a potom som sa pýtala báb, čo som mala v spoločných friendoch a oni, že on tak píše každej tak som ho ignorovala,pár dní ešte písal, potom prestal a asi o dva týždne mi napísal, že sa mýlil,že sa podobám na jeho kamarátku a či nechcem byť s ním kamarátka poslala som ho rýchlo a taktne do riti a mám pokoj
Ak sa na tebe rehocú, je vysoko pravdepodobné, že si to len vymysleli, aby sa potom mohli baviť na tvojej reakcii. V tom prípade by som odporúčala len ich ignoráciu, ono ich to prestane baviť...
@chudatko1 jednoducho, povedz rodičom že ťa obťažuje starší chalan ktorého nepoznáš a on si myslí že ťa pozná z netu a nenechá sa presvedčiť že si si s ním nepísala, a popros otca nech mu to ide vysvetliť. úplne vážne to myslím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ty máš strašné šťastie na ľudí
to by som si vychutnal