Mán s tým poslednú dobu problém. Donedávna to bol u mňa zvyk, no potom prišli štátnice, nová práca atď., a už sa k cvičeniu neviem nejako odhodlať. Ako sa namotivovať?
Rob niečo, čo miluješ, čo ťa hrozne baví, na čo sa zakaždým tešíš a čo ťa síce zničí a vyčerpá, ale vyčistí ti to hlavu a urobí ťa to šťastným a spokojným ja to mám takto s pole dance, to je najväčšia láska, vždy odtiaľ idem zbitá jak pes a som vkuse samá modrina, ale vždy s holkami pokecáme, vidím rýchly progres a hlavne odtiaľ chodím vždy usmiata od ucha k uchu a nabitá energiou s jógou to mám podobne, vždy idem zo štúdia spokojná a zrelaxovaná ?♀️ alebo keď po hodine plávania vyleziem z bazéna sa cítim ako bohyňa vždy xD a napríklad beh nie je niečo, čo by som si nejak extra užívala, ale občas to robím kvôli runner's high
Keď máš zásek a nechce sa ti, tak si proste hovor, ako strašne dobre sa budeš cítiť bezprostredne po tréningu a postupne aj na to, aký super dopad to bude mať na teba z dlhodobého hľadiska. Na mňa to fakt zaberá, niekedy mám pocit, že cvičím hlavne preto, že som junkie
@thunderstorm@2 velmi dobre si to popisala
a v zivote som nepocula o runner's high asi lebo neznasam beh
ale vygooglila som si to
a ja tieto pocity mavam pri tancovani, zumbe, obcas pri jumpingu....cize vlastne vsade kde je hudba pritomna pri cviceni
ale nie pri behu, tam umieram
ja cvicim 10+ rokov a ked vidim, ze stracam kus svalovej hmoty a zmensujem sa tak okamzite ma to prinuti zacat makat a potom si zas dam nejaky ten tyzden pauzu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Keď máš zásek a nechce sa ti, tak si proste hovor, ako strašne dobre sa budeš cítiť bezprostredne po tréningu a postupne aj na to, aký super dopad to bude mať na teba z dlhodobého hľadiska. Na mňa to fakt zaberá, niekedy mám pocit, že cvičím hlavne preto, že som junkie
a v zivote som nepocula o runner's high asi lebo neznasam beh
ale vygooglila som si to
a ja tieto pocity mavam pri tancovani, zumbe, obcas pri jumpingu....cize vlastne vsade kde je hudba pritomna pri cviceni
ale nie pri behu, tam umieram
ja cvicim 10+ rokov a ked vidim, ze stracam kus svalovej hmoty a zmensujem sa tak okamzite ma to prinuti zacat makat a potom si zas dam nejaky ten tyzden pauzu