ináč som počula že tieto jazyky vietnamčina,japočina,čínština že je riadne žiadaná na Slovensku,pretože je veľa takých obchodníkov.Z Číny atd. a potrebuju tlmočníkov.
a vazne naco ti to uz len bude do toho ma nic nieje ale jedine kurz alebo kukaj japonske filmy bratrancou kamos sa tak po cinsky naucil ale trva to nejaku dobu alebo si stiahny dvd ako sa naucit po japonsky co nenajdes v slovencine a aby si mu chapala musis prv vediet po anglicky vela stastia
Petíí Ved začni s audoikurzami, a prepracuj sa aj ku kúpe kníh, ak by ťa to mc chytilo Zober si tak mňa Audoikurzy mám na USB, ale už som to počul asi 3x a som z toho stále vymletý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
..kvak..
Čínania robia prieskum. Zisťujú, za koľko sa dokážu študenti naučiť čínštinu. Pýtajú sa študenta na Oxforde, za koľko to zvládne. Študent odpovie:
- Za dva roky.
Študenta z Harwardu sa tiež pýtajú.
- Za rok sa do dá.
Prídu na Žilinskú Univerzitu, spýtajú sa študenta. Študent vytiahne sluchátka z uši:
- A sú skriptá?
- Sú.
- Tak ma zapíšte na piatok na skúšku.
kecaj s nim mozno sa daco na teba nalepi
a vazne naco ti to uz len bude do toho ma nic nieje ale jedine kurz alebo kukaj japonske filmy bratrancou kamos sa tak po cinsky naucil ale trva to nejaku dobu alebo si stiahny dvd ako sa naucit po japonsky co nenajdes v slovencine a aby si mu chapala musis prv vediet po anglicky vela stastia
..kvak..
@sentaro ty jej jedine mušíš poradiť
..kvak..