Dobrý deň,mal by som jednu otázku.
Keď si niečo objednám veľa krát sa mi stalo,že to bolo poškodené alebo nosené a potom sa mi už predávajúci vôbec neozval.Nešlo by si to prezrieť nejako na pošte a potom ak by to bolo presne podľa toho popisu,čo hovoril z
Vymozitelnost prava v tomto je velmi miziva. Otvorenim balika sa ma za to, ze bol balik prevzaty. Balik sa vracia, ked je neprevzaty. Myslim, ze sa to da len vo vynimocnych pripadoch, ked tam mas znameho, normalne ta kazdy posle do riti : )
tak tak ako hovorí v @1
Lebo ako pamätám si ako kedysi nastala taká situácia, kde zákazník si objednal mobil na dobierku cez net za 500€ a prišlo mu to na poštu. Zaplatil a dostal balík. Ešte pri okienku si otváral krabicu pred poštárkou a bol tam len piesok v sáčku. Samozrejme hneď to chcel vrátiť ale mal smolu a boli z toho naťahovačky.Lebo musel lietať s pošty na políciu a späť a aj tak nič nevybavil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Lebo ako pamätám si ako kedysi nastala taká situácia, kde zákazník si objednal mobil na dobierku cez net za 500€ a prišlo mu to na poštu. Zaplatil a dostal balík. Ešte pri okienku si otváral krabicu pred poštárkou a bol tam len piesok v sáčku. Samozrejme hneď to chcel vrátiť ale mal smolu a boli z toho naťahovačky.Lebo musel lietať s pošty na políciu a späť a aj tak nič nevybavil.