V divadle ideme hrať a bojujem o hlavnú úlohu. Jediný problém, prečo ju nemôžem dostať je to že ma veľa vecí rýchlo rozosmeje, ináč hrám celkom dobre. Nemáte niekto nejaký návod, čo s tým robiť, alebo ako to trénovať? :/ ďakujem
To sa dá všetko nacvičiť, každý herec na to vraj má iné techniky. Niekto si pomôže tým, že si dokáže navodiť potrebnú náladu na základe spomienky z reálnej situácie/podrobnej predstavy niečoho..
aj ja som sa na začiatku smiala keĎ sme hrali niečo vtipné proste úplná improvizácia niekto niečo trepol a stále som sa smiala ale neskôr to prejde... proste príde ti to už také normálne... a ak sa začneš omylom smiať spravíš sa že je to vrámci tvojej role
Ak nemáš v postave to, že by sa mala stále smiať a ty sa aj tak smeješ, znamená to, že nemáš uchopenú postavu a teda nehráš dobre, lebo nehráš vôbec.
Na javisku nevidíš spoluherca, vidíš jeho postavu, ak nie - nie si so svojou dostatočne zžitý a je to nanič. Ak to nepríde vtipné postave, nepríde to vtpné ani tebe a až vtedy je to všetko v poriadku.
@mort Toto mi dosť pomohlo dík Už som to začal trénovať a ide mi to celkom, vždy si pomyslím že keď niekto niečo vtipné pri vtipných scénach trepne, pomyslím si že je trápny alebo tak..a potom ma smiech nenapadne. Ja som bol doteraz zvyknutý len recitovať, už 8 rokov ale to mi ide bez smiechu. Aj keď hrám sólo. len tieto vtipné mi nešli, ale už si zvykám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
zabera to.
Na javisku nevidíš spoluherca, vidíš jeho postavu, ak nie - nie si so svojou dostatočne zžitý a je to nanič. Ak to nepríde vtipné postave, nepríde to vtpné ani tebe a až vtedy je to všetko v poriadku.
Koment nad týmto..