Ako sa nútite do vecí, ktoré musíte, ale strašne sa vám nechce?
Aj vám sa stáva, že keď máte nejaké neodkladné záležitosti ( zadania do školy, pracovné povinnosti, domáce úlohy...), robíte všetko možné, len nie to, čo máte? Viete mi poprípade poradiť, ako si vybudovať nejakú sebadisciplínu, aby som sa vedela prinútiť
@Lafraisee no ja by som sa velmi rada ucila ale bohuzial moj problem sa tyka vyrabania modelu velkorozponovej kontrukcie zastresenia stanice a to znamena asi tak 8 hodin merania, rysovania, rezania a fetovania chemoprenu
asi sa treba nejako motivovat.. neviem aj mne je tazko dodrziavat sebadisciplinu,ale ucim sa to kazdym dnom, vzdy si poviem vyhody toho ked to spravim.. ze to budem mat uz za sebou a taak
s tym ucenim je to u mna naopak..zakazdym si hovorim ze sa naucim v v piatok a sobotu, nech mam pokoj celu nedelu..idem do izby s tym ze sa idem ucit.. =D a hovno z toho=D=D chytim knihy do ruk a hned odlozim...=D
@Anthvillie@Galinka dtto... :/ opäť sa presviedčam, že keď mi doslova nehorí pod riťou, tak sa k ničomu nemám... a niekedy nepomáha ani ten spomínaný plameň
tak napríklad mne pomáha keď si za to sadnem a snažím sa všetko venovať len tomu, ide to tak rýchlejšie a kratšie to trvá ak sa nato intenzívne sústredím. Stále si treba dať pauzu po takých 20 minútach aby si sa neprepracovala .. potom sa to dá! a aj spomínaná odmena nieje zlá!
Asi tak, že sa prejdem po izbe aspoň šesť krát a keď ma nenapadne niečo iné, čo by som mohla robiť, tak idem na to, čo odkladám....Vždy to zaberie, aspoň u mňa áno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale inak málokedy robím to, čo sama nechcem