Je to kamarátka z plávania a celý oddiel ideme na pohreb..
Niekto hovorí, že keďže nie som blízka rodina nemala by som byť nejak extra že v čiernom. Proste normálne. Ryfle,vetrovka Čo si o tom myslíte ? .. Ďakujem
zober si ružovú vetrovku aby ťa kamoška videla, že si bola nejakú sexi kockovanú minisukňu nech ti odmrzne pindulienka a hlavne jak prídeš na pohreb nezabudni skryčať "čavko kakavko"
@herecka29 tak základ čierny, poprípade šedý šál, či niečo biele, inej farby asi nie, raz jedná ženská prišla na pohreb už anineviem koho v modrom kabáte, to bolo blbé... ja si vždy musím na pohreb veci požičiavať, na koľko čiernu nemusím ... proste neutrálne farby, aj hnedá by bola fajn, nič výrazne hlavne, aspoň kabát kebyže máš čierny by bolo dobré
mne sa vzdy toto zdalo dost divne. keby mne zomrel otec je jasne ze idem na pohreb, alebo kebyze uz ta kamarartka zomrie tak asi aj jej pojdem na pohreb-ale jej otca ak v zivote ani len neuvidim zda sa mi dost ,neviem ci trapne je spravne slovo,rypat sa na ten pohreb,ved v podstate ten clovek je pre mna uplne neznamy...:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
tatko asi