grcala by si, tocila by sa ti hlava, a bolo by ti na odpadnutie...zalezi aj od intenzity uderu-padu...co sa ti prihodilo? lebo otras mozgu nebyva po tanci...
mala som mierny otras pred pár rokmi, týždeň som pobudla v nemocnici...zle som dopadla z bicykla, mala som pocit, že som aspoň hodinu v bezvedomí (brat hovoril, že asi desať sekúnd)...a potom som mala zahmlené videnie, točenie hlavy, chôdzu skoro ako pri opitosti..ani som nevracala, ale bolo mi divne od žalúdka, chcelo sa mi veľmi spať,..každopádne akékoľvek zranenie či udretia hlavy sú nebezpečné...
brat mal slabý otras mozgu, v tom čase sme ani nevedeli, že to bol otras mozgu... naháňali sa s kamarátkou a nejak spadol a udrel si hlavu, nevedel sa postaviť a ja som mu pomohla (mala som asi 9 rokov), šli sme naspäť na chatu k rodičom, kde ho mama dala ľahnúť do postele, točila sa mu hlava a zvracal... ale prežil to bez návštevy nemocnice
kedysi ked boli bratia mali chodili na futbal..a raz jedemu kopli loptu do hlavy..bol OK hral dalej..a naraz az vecer mu prislo zle,nevedel poriadne chodit..mama zavolala sanitku,povedali ze ma asi otras mozgu a vzali ho na tyzden do nemocnice...
čaute, chcel by som opýtať či može sa prejajovať slaby otraz mozgu tak že je trochu na zvracanie, ma ná hlave iba hrču nič iné trochu vie chodiť aj sama a chvíľu asi tak 10 sekúnd sa jej zle dýchalo je pri zmysloch aj pame´ta si všetko prosím súrne poradte budem vám vďačný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
doktor ti len povie ze mas otras mozgu a ak je to vazne tak navrhne dalsi postup. Asi to take vazne nieje ked vies este pisat ale radsej chod k nemu
a ak by aj skus google tam to najdeš...
vo februari mal pohreb
Na druhy deň som zvracala a bolela ma hlava čo je samozrejmé
Musíš ísť ku doktorovi Ak je to veľká rana tak ti to aj zašijú si myslím Mňa si nechali aj v nemocnici
brácho ty máš mozog už naklepaný jak rezeň
ale tak je to jedno, proste skala vo vode ... a tak to si pán ked nie, už si si asi zvykol tak už ani otras nemáš