Benzín by som vedel nahradiť jazdou na elektrickom minicrosse, čo by som mal náklady na palivo na 600 km len 1,2 eura... to by sa však muselo povoliť jazda na chodníkoch a nie na cestách kde ťa zrazí najbližšie auto.....
Na plyn sa dá zohnať tepelné čerpadlo... Stojí síce okolo 6000 eur, ale jeho životnosť je 15 rokov, a cena plynu bude 3 násobne lacnejšia než je teraz... dá sa použiť nielen na kúrenie, ale aj na chladenie - klimatizácia... hmm mohli by sme pobrať dotácie z eurofondov na kúpu čerpadiel.... dpč, tak akože na čo máme tie eurofondy ked ich nemožeme využiť ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Na plyn sa dá zohnať tepelné čerpadlo... Stojí síce okolo 6000 eur, ale jeho životnosť je 15 rokov, a cena plynu bude 3 násobne lacnejšia než je teraz... dá sa použiť nielen na kúrenie, ale aj na chladenie - klimatizácia... hmm mohli by sme pobrať dotácie z eurofondov na kúpu čerpadiel.... dpč, tak akože na čo máme tie eurofondy ked ich nemožeme využiť ?
Už držím, čo mám ešte okrem nej držať ?
Ale ja nemám picu, iba kkt
Staraj sa o seba