najľahšie je byť blogovo aktívny, písať aj komentovať....ľahko sa tak nájde niekto, s kým súhlasíš (alebo kto súhlasí s tebou) a máte hneď na začiatok aj tému.
Nj, najlepší spôsob je asi blogy. Ale aj cez komentovanie, či už stavov alebo fotiek, môžeš mu (jej) napísať ohľadne nejakého názoru vo fóre), proste aby ste si našli nejakú spoločnú tému a potom to už pôjde samo (pokiaľ budete obaja aspoň trocha ukecani a nie odpovedať smajlíkmi )
Lebo písať niekomu cudziemu "ako sa máš?" je trochu mimo.
A radila by som ti aspoň vyplniť profil a dať si nejaké fotky (najlepšie aj svoje vlastné).
Organizujú sa tu aj hromadne real stretka, tak aj tak napríklad.
Ale zase ja nevidím zmysel v tom mať tu 50 "kvázi kamarátov".
Nerob si srandu.. taketo otazku nie nie...a kvoli tomu zakladat fora?..ach
A ty uz tu ludi musis poznat, vela nepisem do for, ale tvoj nick je mi znami..tak bud si touto anketou robis z nas srandu, (hoci co je na tom vtipne) alebo neviem.
@nikeboy s a z nie su tak blizko seba a @spekacik tebe tam vadi ta predlozka ? mne tam vadi to "niekIm" tam ma byt Y tu predlozku som si najskor ani nevsimol ale to Y hned ked som videl diskusiu
@v3nty je potrebne aby si spamoval kazdu diskusiu obrazkom ?
@Nikeboy preboha to o čo Ti tu ide teraz? veď vkuse založíš nejakú tému, všade prispievaš tak nám tu netvrď, že nemáš kamarátov... a ak píšeš pravdu že ich nemáš, tak sa zamysli akým štýlom prispievaš do iných diskusií... ak si dobre pamatám, Tvojou obľubou je robiť si srandu z ľudí.... takto si kamarátov nezíska asi nikto...
nechcem byt hnusna,ale neda mi nezareagovat na to ,,Poprosim slusne, bez nadavok,urazok,hadok, Dakujem."
pokial si pamatam tak vo viacerych forach si tu nadaval a urazal viacerych ludi... tak ako si chces hladat kamaratov ked si tu polku uzivatelov purazal...? nehovorim ze to este robis, ale aj tak...
ci to si nebol ty? ak nie tak sorry ale bol to niekto s velmi podobnym nickom...
najlepsie je zorganizovat dajaku lokalnu session.. komunikovat cez TS je ako tlacit si vidlicku do riti.. proste najlepsie je stretnut sa nazivo s tymi ludi pokecat a hned vies ci to ma zmysel ci nie.. a lepsie a ryhclejsie sa s nimi zoznamis.. to je podla mna najlepsi sposob..
@Radulik7 neviem ci si slepa ale zrejme ano, lebo nikde som nenadadval uz par mesiacou, to zaprve. zadruhe ked niekto pride do mojej vlastnej diskusie nadavat, tak urcite ho zato nepochvalim. po tretie..ked si si nevsimla, co vidim ze nie, kopec ludii sa uraza a nadava si navzajom v diskusiach, a to ovela horcie, ako ja ked napisem debil alebo socka alebo primitiv. za stvrte...polku uzivetelou?! asi si slepa alebo len blba, ale ked si si nevsimla ja bezdvovodne sa z nikim nezacnem "hadat" alebo natahovat, tak isto debil je urcite nic oproti tomu ako sa vyjadruju ostatni. po piate...na tom slepa alebo blba nieco zrejme bude, lebo ani polka uzivatelou do diskusii nepise, lebo tu v diskusiach podstate pise mozno 30-40 tich istich ludiii, vetsina ludiii do diskusii sa vobec nezapaja!. takze ked chces sa vyjadrovat takouto doneba volajucou sprostostou, aspon vyjadruj sa objektivne a pravdivou.
@Idea ako nechapem tvoj koment, ja nehovorim o ludoch z ktorimi pisem v diskusiach! zadalsie...v diskusiach pise v podstate len 30-40 ludiii, nikto inii. a na tomto webe je ovela viac ludiii ako pise v diskusiach. a forum je v pohode, ked sa ti nepaci naco sem pises?! ci len tak z nudii alebo z frajeriny? podla stilu akim si to nepisala asi ano.
@freedomko a @tommhot v win mam nastavene to, naco som zvyknuty-americku anglictinu. zial na compe je z premna nepochopitelneho dovodu, len slovenska klavesnica.
@nikeboy zrejme ti nic nehovori obrazne pomenovanie,vsak?
pises ze ludi neurazas,ale prave to robis... a nebudem sa tu s tebou hadat, lebo to aj tak nema zmysel... ja viem ze mam pravdu a nezaujima ma tvoj nazor na to...
btw...nauc sa aspon zaklady slovenskej gramatiky...
@Radulik7 opakujem ti to znova-uraza tu polka ludiii a ovela viac a horsie!!!! a zadalsie, asi si blba, co sa pri 14rocnej pubertacke da pochopit, lebo vyjadrenie nazoru ty evidentne povazujes za urazanie. si len 14rocne decko, takze sa stararaj tam do svojich rovnako pubertalnich spoluziakou.
a do mojej gramatiki sa ty nestaraj, lebo ja zacnem "riesit" tvoju fotku,profil a vsetko co mas na webke, takze klud.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Lebo písať niekomu cudziemu "ako sa máš?" je trochu mimo.
A radila by som ti aspoň vyplniť profil a dať si nejaké fotky (najlepšie aj svoje vlastné).
Organizujú sa tu aj hromadne real stretka, tak aj tak napríklad.
Ale zase ja nevidím zmysel v tom mať tu 50 "kvázi kamarátov".
A ty uz tu ludi musis poznat, vela nepisem do for, ale tvoj nick je mi znami..tak bud si touto anketou robis z nas srandu, (hoci co je na tom vtipne) alebo neviem.
» c.wrzuta.pl/wi783/ccc8b2f40...
@v3nty je potrebne aby si spamoval kazdu diskusiu obrazkom ?
pokial si pamatam tak vo viacerych forach si tu nadaval a urazal viacerych ludi... tak ako si chces hladat kamaratov ked si tu polku uzivatelov purazal...? nehovorim ze to este robis, ale aj tak...
ci to si nebol ty? ak nie tak sorry ale bol to niekto s velmi podobnym nickom...
takze ak sa bavime o qwerty je Z pod S ale ak sa bavime o qwerz tak je pod S znak Y
z pozdravom-nikeboy
napr. v skole mam nastavenu QWERTY (sk) a doma QWERTY (uk aj sk )
americka anglictina je podla mna ako ceska slovencina
pises ze ludi neurazas,ale prave to robis... a nebudem sa tu s tebou hadat, lebo to aj tak nema zmysel... ja viem ze mam pravdu a nezaujima ma tvoj nazor na to...
btw...nauc sa aspon zaklady slovenskej gramatiky...
a do mojej gramatiki sa ty nestaraj, lebo ja zacnem "riesit" tvoju fotku,profil a vsetko co mas na webke, takze klud.
a 17 mam za par dniii.
btw aj ja budem mat za chvilu 15 =P
sak vidis pytas sa jak sa zoznamit
a zas si sa pohádal a nasiel si len niekoho kto si s tebou uz písat teda urcite nebude
tak si radsej vypln profil a potom sa zoznamuj
lebo za obyčajným nevyplneným profilom má každý velkú hubu
@Skippik kde sa z kim hadam?! ja ziadnu hadku nevydim.
na to spravym novy iny profil