Ahojte,strašne sa mi páči chalan,ktorého stretávam takmer každé ráno ,ale nikdy sa ani nepozdravíme,nieto ešte rozprávame...potrebovala by som nejaký trik,ako s ním začat komunikovať,tak aby to nevyzeralo,že ho chcem..proste chcem začať jemne,najprv sa le
"omylom" do neho nejak vraz, ospravedlň sa mu.. a potom mu napríklad pochvál mikinu, alebo tak a reč začne sama.. nakonci potom: ,,môžem mať tvoje telefónne číslo?" a bude to
Šak to je jednoduché... keď pôjdeš okolo neho tak iba tak začni že... Sóóój... som založila o tebe tému na birdzi... chceš link?... a on si ťa zapamätá neboj
@virtualgirl ...joj ale sak vies hadam jak vyzera ...predpokladam ze snad bude mat na pokeci aj foto ...tak vyplnis vek od do ...napr 15-16 , mesto v ktorom zije ...to mozno tiez poznas .... zaskrtnes policko pouzivatelia s fotkou ci ako to je a skusis si to preklikat ...boze
kľudne ho pozdrav. Ak sa odzdraví,tak si ta urcite vsimol a bude mu hlavou patrat myslienka,kto bola ta baba,kt. ma rano pozdravial a mozno na druhy den zacne konverzaciu sam
Ak sa neozdrzavi,je to truľo a mozes sa na neho vy-TOTO
Nechápem tu tie jebnuté názory. Proste sa ti niekto páči a nevieš ako sa s ním spoznať, kto si tým neprešiel? Ale inak potom naozaj neviem ako by som to spravil, lebo len tak ho pozdraviť je dosť násilné. Ale ak zistíš to jeho meno, skús si ho pridať na fb a najprv len lajkovať pár vecí alebo tak..
toto je už v piči... všetko chcete riešiť cez pokec cez facebook a rôzne kokotiny... to je taká sprostosť.... a ptm keď chce ísť normálny človek von s kamošmi tak ide sám lebo všetci sú na facebooku a tešia sa z toho že to bliká....
už neraz som to urobila. dokonca som sa s nim/ s nou zacala aj bavit,rozpravat priamo na ulici s neznamym clovekom,kt. som poznala iba z videnia. vobec nebol/a prekvapený/á. práve naopak. zalezi od typu ludi.
preboha to sú tu rady za tisíc bodov ..v žiadnom prípade donho ani nevraz ,ani nezačni ty s ním prvá komunikovať =/ veď keď on ťa chce ,ak ťa teda chce ,on začne nejako ..ty nezačínaj prvá ,veď si dievča ...možno len tak nenápadne sa naňho zadívaj ,alebo usmej ,trošku ..nie násilne ...ale jednoznačne nie ,že spýtať sa koľko je hodín ,alebo že nedajboh začať ,že "ja som tá a tá a ty ?" ..preboha =/ by si sa len vysomárila ..to by bolo hned jasn ,že ho chceš ..to proste musí vyplynúť zo situácie samo ,bud nejakou cestou sa spoznáte ,alebo nie ..smola ,ide sa dalej -nájdeš iného a lepšieho to mi ver ...
pošli mu list, kde mu všetko dôverne nápíšeš... ale sa v ňom nevyzraď, že si to ty.....bude to hra.....nech si mlady začne všímať okolie až príde na teba.........filip
tak mu napis za nejaku zamienku na dakej socialnej sieti alebo sa mu prihovor ze nieco potrebujes, comu sa napr. venuje a potom ked to rozoberiete tak uz vobec nebude cudne ked sa mu budes zdravit a zacnes konverzaciu. Neprezivaj to tak, je to obycajny clovek, nestrapnis sa, co je na tom trapne ze zacnes konverzaciu? Potom sed na riti a vypisuj tu co mas robit. Ak nieco chces, tak konaj. Ak to nevyjde, nic sa nedeje, takych ese bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@majo16 no a čo že mám 14!!!ty si ich nemal??nemusím sa mu hned hodiť na krk ako K....A!!!
ako vieš čo som chcel ? možno som ti chcel povedať čo by som ja spravil v tvojom veku .. no ale dobre
@terazticho ani z tohto nemám tažkú hlavu..
Ak sa neozdrzavi,je to truľo a mozes sa na neho vy-TOTO
pošli mu list, kde mu všetko dôverne nápíšeš... ale sa v ňom nevyzraď, že si to ty.....bude to hra.....nech si mlady začne všímať okolie až príde na teba.........filip