Alebo ani nie tak opiti, ako pripiti (proste ten stav, kedy este cloveka neboli hlava a nevracia). Ako sa zvyknete spravat, ked ste v nalade? Videl som uz ludi agresivnych, nadrzanych, lichotnikov, pravdovravnych...proste kadejake individua.
kecam strasne blbosti, ktore nedavaju zmysel
naposledy som zlozila frajerovi zamilovane verse, ktore asi boli take ze "a ked si myslim, ze ten strom je moja mama, aj tak ta lubim a aj ked je mesiac velky jak slnko aj tak ta lubim" a to mu spievam. a davam divne prirovnania a poriekam slovenske porekadla.
a velmi lahko ma nieco rozrusi a zacnem plakat, ale nikdy mi nejdu slzy,takze to vyzera ze fejkujem ja skor tak skučím ako nejaky pes. a vzdy poviem asi milion krat ze som hovno a zly clovek
a nikdy mi nebyva zle, proste ani som nevracala, nikdy sa mi hlava moc netocila...
A ja si myslím, že som ešte nikdy nebola opitá tak aby som nevedela čo robím, ale raz ma nahovorili na redbull s vodkou (viem, väčšia blbosť už asi ani neexistuje) a to som bola potom strašne hyperaktívna, som behala po prahe v noci a chcela som si ísť vybehnúť na nejaký kopec
usmievam sa,som prítulná,spokojná,šťastná a asi by som si aj zatancovala aj zaspievala a som oveľa spoločenskejšia aj komunikatívnejšia,ale keď som už viac opitejšia,tak zasa veľa toho nenahovorím,som unavená a chce sa mi spať
všetko mam v 3,14či trochu viac jak za triezva..
smejem sa na každej turbokokotine a viac rozpravam... samozrejme že kvalita zvukoveho vystupu je trochu nižšia ale zato sa zväčšuje použita slovna zasoba..
taha mi hore lavy kutik ust a po case sa mi da hrozne spat.... a mam pocit, ze ma nikto nepocuje, tak rozpravam hlasnejsie a tiez hovorim ze som nikto, nic neznamenam a nikto ma nelubi
My s kamaratmi nahodime taky rytmausovsko-vychodniarsky (schvalne primitivny) prizvuk a pretekame sa kto trepne vacsiu kravinu a ked chcem byt slusny, tak mi len taha usmev a som tichucko
No ja som sice nikdy nevypila ani tolko aby som citila vobec nejaku zmenu ale na jednej spoluziacke sa smejem ked sa ma vzdy pyta ci je opita a so smutnym vyrazom mi vravi nech sa jej uz nesmejem..ked sme sli do Blavy na stanici chcela ist do Berlina lebo tam je druha svetova..no a samozrejme ranena breza+akosi pozabudla ktory je stredny prst co ma dost pobavilo vtedy no a potom stretavam uz len take klasiky
už to bude pár rokov, čo som nebol opitý (pripitý nerátam ) a vtedy to dopadlo asi takto:
-s kamošom sme chceli nastúpiť na bus do Banskej Bystrice z nevysvetliteľných príčin, pričom sme tam ani jeden nebývali
-sedeli sme na lavičke navzájom sa utešujúc, že všetko bude dobre, kamoš ma údajne hladkal po vlasoch a spieval mi do ucha (veľmi nepravdepodobné, no možné)
-bol som okradnutý o 500 korún (pravdepodobne bezdomovcami)
-dostal som niekoľko faciek od kamošovho otca v aute počas jazdy
-keď ma priniesli jeho rodičia domov so slovami "doniesli sme vám syna, trošku si boli chlapci "vypiť" som hodil pred mamou šabľu a ironicky poznamenal "ale len trošku"
Som kľudný ,spoločenskejší ,uvoľnenejší ....potom keď mi prepne lebo vždy sa nájde dáky pošuk ...tak uprene pozerám na popolník a čakám kedy dostane krídla a niekomu rozmixuje prednú časť lebky
smejkám sa, kričím, teším sa (väčšinou, aj keď minule som sa úplne opustila a to sa mi nestáva), neviem presne dobre chodiť (akože kráčam, nepadám, ale je to také vtipné), mám tak skrčený ksicht že to úplne na mne vidno a tak. trápna som. ukecaná. ešte viac úprimná ako za triezva.
no, som velmi, velmi... VELMI uprimna a poviem seriozne všetko čo sa mi premelie hlavou, či je to vhodne, či nie, či taktne, či nie... vlastne, nmie je dobry napad so mnou byt ked mam v krvi
a taktiež mam poruchy chodze, sm hrozne urehotana a mam velmi ZLE napady
Trošku sa mi pletie jazyk, nechce sa mi až tak rozprávať ale keď rozprávam, tak čisto k veci a dosť normálne, motá sa mi hlava ale dokážem to vykryť a som odviazanejší, mám chuť tancovať a som viac romantik ako obvykle.
keď som pripitá (fakt len pripitá, stačí jeden malý Urpiner desiatka ), som extrovertnejšia a zhovorčivejšia... v zásade nič, s čím by som sa nestotožňovala, akurát sa menej schovávam do kúta a tvárim nenápadne
Ja nakoľko nepijem a piť ani nechcem, takže logicky u mňa opitie nehrozí, nemám skúsenosti.
Ale dosť ma zaujíma, ako by som sa vtedy správa, lebo si myslím, že také konzervatívnejšie povahy sa dosť prejavia po užití istého množstva alkoholu. No..keby vyvádzam a potom vytriezviem, dosť by som sa za seba hanbila, aj keby neurobím nič extra, takže...žiadny alkohol, žiadne problémy.
pri miernej pripitosti, čo je úplny začiatok opitosti u mňa som prehnane sexuálne naladený-myšlienky-chuť .. + zlepšená nálada a chuť byť aktívny alebo aktívnejší ako som, aj zhovorčivejší
čím viac som opitý tým viac sa to utlmuje, prichádza únava až následná relaxácia v stave že som proste opitý, ale relaxujem ... buď rozprávam málo alebo vôbec alebo len tak posedávam a premýšlam ... tento stupeň je u mňa taký príjemný hlavne ak som vo velkej spoločnosti ľudí
inak teda uprednostňujem tú miernu pripitosť , v opačnom prípade ak to preženiem a nemám okolo seba spoloťnosť ľudí tak sa dostavuje depresia a prehlbujú sa myšlienky skôr negatívne ... občas mi zaslzejú oči alebo sa poobjímam s vankúšom a prihováram vesmíru ale to už musím byť veľmi opitý
no a potom je tu špeciálny stupeň opitosti kedy mám chuť zavolať bývalej, ale to sa mi stáva asi raz za pol roka alebo rok ... neviem to chce asi nejakú špeciálnu hladinu alkoholu kedy cítim depresiu a zároveň uvolnenie + spomínam na minulosť a som z nej sklamaný a tak ... nejaký taký mix
ale čo osm počul od iných tak vraj keď som opitý tak som fajn ... keď len trochu tak som vraj dosť vtipný (čo nehovorim že bez alkoholu nie som ) a keĎ som dosť opitý tak si vraj niekde sám sadnem a ticho sedím a premýšlam alebo len pozorujem ...
som zhovorčivejšia, všetkých objímam, spievam staré Slíže, skáčem do kríkov a tak
jáj a moja obľúbená fráza je vtedy "Dali sme vám kamarádičkové dary, dary sme vám kamarádičkové dali... " a pletie sa mi pri tom jazyk
Začnem mať pocit že toho veľa viem o vede a politike.
Inak sa toho veľa na mne nemení, okrem toho že sa tackám, pletie sa mi jazyk a pod. pri žiadnej hladine alkoholu v krvi som ale nemala potrebu ľudí objímať, to už skôr je pravdepodobnosť že sa to zvrtne k agresívnosti (sa mi stalo párkrát) než k prítulnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
naposledy som zlozila frajerovi zamilovane verse, ktore asi boli take ze "a ked si myslim, ze ten strom je moja mama, aj tak ta lubim a aj ked je mesiac velky jak slnko aj tak ta lubim" a to mu spievam. a davam divne prirovnania a poriekam slovenske porekadla.
a velmi lahko ma nieco rozrusi a zacnem plakat, ale nikdy mi nejdu slzy,takze to vyzera ze fejkujem ja skor tak skučím ako nejaky pes. a vzdy poviem asi milion krat ze som hovno a zly clovek
a nikdy mi nebyva zle, proste ani som nevracala, nikdy sa mi hlava moc netocila...
smejem sa na každej turbokokotine a viac rozpravam... samozrejme že kvalita zvukoveho vystupu je trochu nižšia ale zato sa zväčšuje použita slovna zasoba..
Neznášam ked niekto pri piti hovori pravdu a take uplne kokotiny, co nikdy nema povedat a povie ich. S takymi radsej nepijem už.
niekedy som veselá proste
niekedy revem
niekedy vypisujem funny sms-ky
niekedy tancujem
závisí od okolností a taaak...
@efyjs a nalej s nadej...to uz nahoda nebude!
a som viac pritulna ako obvykle
že hrozne
Ja vela rozpravam. Zvycajne aj za triezva som ukecana a ked stupne hladina promile tak som nezastavitelna, zial
-s kamošom sme chceli nastúpiť na bus do Banskej Bystrice z nevysvetliteľných príčin, pričom sme tam ani jeden nebývali
-sedeli sme na lavičke navzájom sa utešujúc, že všetko bude dobre, kamoš ma údajne hladkal po vlasoch a spieval mi do ucha (veľmi nepravdepodobné, no možné)
-bol som okradnutý o 500 korún (pravdepodobne bezdomovcami)
-dostal som niekoľko faciek od kamošovho otca v aute počas jazdy
-keď ma priniesli jeho rodičia domov so slovami "doniesli sme vám syna, trošku si boli chlapci "vypiť" som hodil pred mamou šabľu a ironicky poznamenal "ale len trošku"
odvtedy sa krotím :letim:
no, som velmi, velmi... VELMI uprimna a poviem seriozne všetko čo sa mi premelie hlavou, či je to vhodne, či nie, či taktne, či nie... vlastne, nmie je dobry napad so mnou byt ked mam v krvi
a taktiež mam poruchy chodze, sm hrozne urehotana a mam velmi ZLE napady
a propo, odvtedy už naozaj nepijem okrem piva a vína
Ale dosť ma zaujíma, ako by som sa vtedy správa, lebo si myslím, že také konzervatívnejšie povahy sa dosť prejavia po užití istého množstva alkoholu. No..keby vyvádzam a potom vytriezviem, dosť by som sa za seba hanbila, aj keby neurobím nič extra, takže...žiadny alkohol, žiadne problémy.
čím viac som opitý tým viac sa to utlmuje, prichádza únava až následná relaxácia v stave že som proste opitý, ale relaxujem ... buď rozprávam málo alebo vôbec alebo len tak posedávam a premýšlam ... tento stupeň je u mňa taký príjemný hlavne ak som vo velkej spoločnosti ľudí
inak teda uprednostňujem tú miernu pripitosť , v opačnom prípade ak to preženiem a nemám okolo seba spoloťnosť ľudí tak sa dostavuje depresia a prehlbujú sa myšlienky skôr negatívne ... občas mi zaslzejú oči alebo sa poobjímam s vankúšom a prihováram vesmíru ale to už musím byť veľmi opitý
no a potom je tu špeciálny stupeň opitosti kedy mám chuť zavolať bývalej, ale to sa mi stáva asi raz za pol roka alebo rok ... neviem to chce asi nejakú špeciálnu hladinu alkoholu kedy cítim depresiu a zároveň uvolnenie + spomínam na minulosť a som z nej sklamaný a tak ... nejaký taký mix
ale čo osm počul od iných tak vraj keď som opitý tak som fajn ... keď len trochu tak som vraj dosť vtipný (čo nehovorim že bez alkoholu nie som ) a keĎ som dosť opitý tak si vraj niekde sám sadnem a ticho sedím a premýšlam alebo len pozorujem ...
a mám chuť každého opíjať a platiť.
...hlavne že sa máme radi
@erixa tesim sa
jáj a moja obľúbená fráza je vtedy "Dali sme vám kamarádičkové dary, dary sme vám kamarádičkové dali... " a pletie sa mi pri tom jazyk
Inak sa toho veľa na mne nemení, okrem toho že sa tackám, pletie sa mi jazyk a pod. pri žiadnej hladine alkoholu v krvi som ale nemala potrebu ľudí objímať, to už skôr je pravdepodobnosť že sa to zvrtne k agresívnosti (sa mi stalo párkrát) než k prítulnosti