veľa veľa rozmýšlať, klásť si enormne veľa otázok a neuspokojovať sa odpovedou ,,to sa nedá,, ale za každú cenu si nájsť odpoveď a snažiť sa zlepšovať ... prekonávať sám seba
Neviem či sa staneš psychický silnejším človekom keď budeš robiť chyby,alebo padať na hubu - niekoho to môže oslabiť ešte viac.
Musíš budovať seba,byť sviňa,nech ti neni blbé povedať si "som fakt dobrý",pochvál sa keď robíš dobré veci,zasmej sa keď robiš zlé veci a ser na ľudí ktorí ti povedia že si namyslený,pretože oni ti nikdy nepomôžu ....nemysli na potrebu ostatných,mysli na seba a na svoj život. Pomáhaj len ak to uznáš za vhodné a len preto aby si sa mohol pochváliť sam sebe, a rob všetko tak ako to cítiš. Nikdy sa neurážaj ...
@karbyhokonstanta Vieš ako funguje princíp očkovania ? Vpichnú ti do tela menšiu dávku vírusu a tvoje telo si pripravý obranu voči budúcim útokom. So psychikou človeka je to podobné.
Ak spadneš na hubu, zradia ťa poslední ktorím si veril, opustia ťa v najhoršom, skrachuje ti biznis, si na nule, nemaš z čoho platiť nájom a jedlo do úst... Život ťa naučí a ak to zvládneš, staneš sa omnoho silnejším človekom než si bol a budeš pripravený čeliť ďalším a možno omnoho väčším vzdorom s nohami na zemi a len tak niečo ťa už nikdy nerozhodí
@pappkin Ja som nenapísal že to je blbosť,len mi to príde také málo pravdepodobné,podľa mňa by sa psychický stav človeka ešte viac oslabil ak by prežil toto čo si teraz uvidel ako príklad.
Ale zas aj opačne,ak to zvládneš,môže ti to pomôcť.
Myslím si že je to o tom,ako dokážeš riešiť takúto situáciu.
@4
prekonavat problemy, robit kompromisy, ale hlavne spoznat sam seba..
ja som sa v poslednom roku velmi spoznala a myslim, ze to zo mna robi silnejsiu osobnost a k tomu "sebaspoznaniu" mi pomohlo par ludi, ktorym som za to velmi vdacna...
súhlasím so všetkým, čo tu bolo povedané... už len dodám, že nie je dobré veriť všetkým, ale zase ani byť skeptický voči všetkému.. dávať druhú šancu, ale štvrtú už nie... a nebrať si tak veľmi k srdcu, čo ostatní hovoria, no vytiahnuť z toho pre seba to podstatné a poučiť sa... ak ti jeden debil povie, že si namyslené, pravdpeodobne to nebudeš brať vážne, ale ak ti to povie 20 ľudí, je čas na zmenu... ale iba ak to sama chceš Ale to sú len teoretické veci, s praxou je to ťažšie
Nepripúšťaj si ľudí príliš blízko, potom sa ťa nebudú tak veľmi dotýkať ani ich reči. A sprav zo svojho vnútra miesto kam sa môžeš uchýliť. No, a potom sa môžeš stávať čoraz silnejším.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Musíš budovať seba,byť sviňa,nech ti neni blbé povedať si "som fakt dobrý",pochvál sa keď robíš dobré veci,zasmej sa keď robiš zlé veci a ser na ľudí ktorí ti povedia že si namyslený,pretože oni ti nikdy nepomôžu ....nemysli na potrebu ostatných,mysli na seba a na svoj život. Pomáhaj len ak to uznáš za vhodné a len preto aby si sa mohol pochváliť sam sebe, a rob všetko tak ako to cítiš. Nikdy sa neurážaj ...
Ak spadneš na hubu, zradia ťa poslední ktorím si veril, opustia ťa v najhoršom, skrachuje ti biznis, si na nule, nemaš z čoho platiť nájom a jedlo do úst... Život ťa naučí a ak to zvládneš, staneš sa omnoho silnejším človekom než si bol a budeš pripravený čeliť ďalším a možno omnoho väčším vzdorom s nohami na zemi a len tak niečo ťa už nikdy nerozhodí
Ale zas aj opačne,ak to zvládneš,môže ti to pomôcť.
Myslím si že je to o tom,ako dokážeš riešiť takúto situáciu.
prekonavat problemy, robit kompromisy, ale hlavne spoznat sam seba..
ja som sa v poslednom roku velmi spoznala a myslim, ze to zo mna robi silnejsiu osobnost a k tomu "sebaspoznaniu" mi pomohlo par ludi, ktorym som za to velmi vdacna...
Ale napokon treba dodať že len tvrdý tréning robí z teba silného súpera.
vskutku zaujímavé!
hmmm...podľa mňa si s tým len nelám hlavu....