Neviete ako by som sa mohla stať celebritou?...Chcela by som tancovať, viem spievať, ale musím si to cvičiť, pretože môj výškový rozsah je bieda...chodím do ZUŠ 5. rok, a učím sa hrať na husliach...ale nechce sa mi, takže usilovný druhák hrá lepšie než ja
skús si najprv prečítať tvoju otázku, znova a znova...a keď skončíš tak si ju prečítaj ešte raz a ešte raz, a ak ti to už ani potom nedôjde tak sa choď prejsť niekam von a premýšľal o sebe...
ja neviem .. apocula si nieco take ze hudbu treba robit najprv preto ze to milujes a ze ta to bavi a to ostatne MOZNO pride neskor ? teda ak budes makat vela hlavne ...
@pigeonkevin poviem ti takto..vsetci co su celebrity...makaly dost tvrdo..skus si pozriet zivot Missy Eliot ako sa napr. ona stala slavnou...poviem ti takto skoro vsetky celebrity bud sa s niekym vyspali (dost slavnou osobnostou) alebo su fajne slapky..(cest vynimkam)...takze nema vyznam chcet byt celebritou...byt celebrita neni nic super...
@pigeonkevin mas predsa 13 cely zivot pred sebou a nieco sa urcite zmeni ..ak nie neviem ti poradit..ale iba ti hovorim aka je realita...podla teba ako sa Nicky Minaj(ci ako sa pise) sa stala slavnou? vyspala sa s Lil Waynom a ten ju preslavil...za 1 noc sa stala bohackou..a byt slanou neni nic moc...vela falose,trapenia,depresi atd...malo kto s talentom sa fakt stane bohatym popripade celebritou....ale je to na tebe..nic ine ti nepozem povedat iba VELA STASTIA...
a inak @25 .. nikdy nechci byt ani nicki minaj alebo podone trapne celebrity ! .. co maju s toho? spievaju n aplayback a aj to hrozne falosne... ach ...
@27 ja ani nechcem...ja nicki minaj nenavidim..je to len dalsia trapna celebrita..ale to som ju len uviedla ako priklad ... suhlasim ... a hlavne sa mi hnusi jak sa hra na krasku a nvm co...a jej rit je vatsia nez jej hlava...
@bymyself no...nie som bohvieaké malé decko...nehovorím že nie som...ale tak rozmýšľam do budúcnosti...a beriem to smrteľne vážne...a nechcem byť nejaká pouličná št**ka...ale normálne...chcem byť v nejakej skupine, naspievať albumy...a tak...a rozmýšľam o tom už radšej teraz...lebo keď začneš nad tým rozmýšľať ako dospelý, tak asi ťažko zvládneš asi také extra tance alebo čo...:/
@avieabbey ibaže tie ma vôbec nebavia...chcela by som ísť na nejaký tanečný alebo aj spevácky krúžok...ale rodičov by asi porazilo, keby som husle nechala...teda, neviem čo mám robiť...
@pigeonkevin tak choď na konzervu. Makáš iba pred skúškami, inak máš celý rok leháro... a kdekoľvek v spoločnosti sa objavíš, tam si na teba budú ukazovať prstom a šepkať, že to je tá z KONZERVATÓRIA.
Máš 13? Zapíš sa na spev (husle nemusíš nechávať) a za dva roky to určo zvládneš. Na speve nie je nič ťažké.
@bymyself hej hej...kto povedal že sa mi nechce? chce sa mi...ibaže ma nebavia husle a nechcem byť št****...ja chcem asi iba spievať a tancovať...vieš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a kedze sa ti nic nechce,tak uz len posluchnut radu @hawran
chalan jaku karieru zrobil
mojsvet neviem...tak som minule začala rozmýšľať, že pri žiadnej práci by som neostala dlho...a to nejaké umenie ma baví...
avieabbey nie nepočula...chcem asi zložiť pesničku...ale to mi dá zabrať...
ja neviem ale chcela by som ísť do nejakej súťaže...alebo čo...:/
ale ak je toto myslene vazne, tak jedine ako radi @hawran ina cesta pre teba neni
Máš 13? Zapíš sa na spev (husle nemusíš nechávať) a za dva roky to určo zvládneš. Na speve nie je nič ťažké.