Nemyslite si teraz prosím, že si o sebe myslím, že som neviem ako krásna. A ani sa nepozerám celý deň do zrkadla a nehovorím si, že som najkrajšia na svete
Skôr ma to len zaujíma, že ako sa človek k takému niečomu dostane?
Veľa ľudí mi už dlhé roky v
a okrem ineho, modelingove agentury beru ludi, ktori vyzeraju ako nepopisany list papiera. ziaden fotograf nebude retusovat tetovania a diery po tuneloch, v biznise idu fotky ako na beziacom pase...
na to si mala zacat mysliet asi tak v 14 rokoch, 18, je uz vacsinou neskoro... a ako som povedal ziadne tetovačky, piercingy...
a dalsia vec, je hodne tazke udrzat sa... poznam baby, co mali dobry "zaklad", uz v 16-tich lietali po azii a fotili pre agentury a v 18-19 tke uz vypadli z kola von
ja nechcem byť modelka, čo chodí po mólach ! to je trošku rozdiel fotomodelkami sú aj ženy 2-3 krát staršie ako ja tak ak neviete spôsob, nemusíte vôbec reagovať
ak mam povedat za seba tak musim uznat ze si pekna a mas istu podobu s mladou Angelinou...takze nieco by tam bolo ale ak chces fotit zabudni na slovensko...prid do Londyna, skontaktuj agentury najdi si agentov a obvolavaj producentov...lenze : zabudni na fer hru pretoze stale ta niekto odrbe, zabudni na rodinu a znamych pretoze na nich nebudes mat cas, zabudni na to ze si pekna, lebo je milion krajsich ako si ty...sice tu nevyhrava ta ktora je najkrajsia ale ta ktora dokaze urobit pre to najviac takze otazka je co vsetko si kvoli tomu ochotna obetovat a urobit...nezabudaj ze je vela ludi ktori chcu peniaze za nic a ktori su ochotni spravit naozaj vsetko...
A na zaver moj sukromny nazor : podla mna na to nemas...neber to v zlom si sice velmi pekna ale nemas nato prebit sa na modeling...a to mi mozes verit ze ja viem co znamena obhanat studia agentov ci producentov a viem ake su realne sance ludi kedze som tym presiel akurat v inom odbore...keby si chcela napriek tomu vediet viac mozes ma kontaktovat @dadley
boze to su komenty, ze stara hlavne, ze vela svetovych modeliek ma aj 40+
a co maju z toho tie deti, ktore v 13tich zacnu s modelingom a iba im to podla mna znici detstvo/pubertu a mozno aj psychiku a vnimanie vsetkeho...
a neviem, nechce nikoho urazit ale ja som vzdy mala pocit, ze toto je robota pre hlupe a netalentovane dievcata, ktore sa nemaju sancu nijako presadit v zivote, aj na vzdelanie sa vykaslali, vsak ked si pozrem fashion TV a tam pocuvam tie obdivovane modelky, tak to musim vypnut
@wayne celkom som sa po tvojom komente zlakla ako, ja sa nechystam ist robiť svetovú fotomodelku uplne mi stačí, keď budem mať pár pekných fotiek určite by som kvoli takemu niečomu neodišla niekam ďaleko
@momoglamorous ale tu to nikto nepochopil celkom tak, ako som to myslela ja nechcem byt ako tie fotomodelky čo su na titulkách v Elle, Cosmopolitane a podobne sú všeliaké reklamy a reklamné kampane, kde sa presadzujú aj normálne dievčatá, ktoré nemajú ciele v dobíjaní sveta svojimi fotkami
@dadley ja viem, ako si to myslela, aj tak mi prislo blbe, ze 20+ babe povie, ze je stara, pricom taka praca je podla mna nevhodna pre kohokolvek mladsieho ako 18 rokov
@dadley aha, tak par peknych fotiek ti spravia na adam.girl...napis im oni ta nafotia je to profesionalne netreba sa hanbit...myslim si ze tam by si ziarila...a to je vlastne aj max. co by si mohla dosiahnut kedze si si sama nastavila limity ktore si popisala v predchadzajucej odpovedi...ak to nafotis daj mi prosim ta vediet, rad sa pozriem...
Minule pisal do Elle agent z Elite model look, ze nic take ako iba fotomodelka a fotomodeling neexistuje. Vsetky modelky co fotia robia aj prehliadky a ine veci.
@amikadze on ma fotil naposledy niekedy na jesen a predtym niekedy na jar, uz malokedy fotime a co to ma vobec s tym spolocne? suvislost nula bodov, ten kto ma fotak, koho poznam, ten ma aj odfotil, co je na tom? a retus myslis klasicke filtre atd neviem co, co s apouziva po kazdom foteni, ci co? a teraz s abavime o modelingu ako profesii a nie cisto len o foteni,to ze s apredvadzaju s talentom nema nic a ci su hlupe je uz vec individualnej osobnosti
@32 a clovek moze robit kopu zaujimavych umeleckych cinnosti, je ich vazne milion, kde treba talent a to, ze si niekto vyberie modeling, tiez svedci o niecom, je vela peknych zien, ktore aj nieco vedia a tiez nie su modelkami a su hereckami/spevackami atd.. viem, ze to uz odbocujem od temy, ale zjavne tu niekto nepochopil moj nazor
@momoglamorous mne nešlo o modeling ako o profesiu, ako som písala vyššie, len o pár pekných fotiek a začína sa mi to celkom slubne, pár fotení možno bude, tak vám ďakujem za nazory teda
@mayben Ja si naopak myslím že z teba by bola výborná modelka alternative/pinup
Na Slovensku také veci nie sú veľmi rozšírené, u nás to podvedome berú ľudia tak že modelka musí vyzerať podobne Barbie.
V USA by sa podľa mňa o teba fotografi pobili, to isté platí aj o zakladateľke fóra
@ps102 jéj toto si ma riadne potešil
len tu ide aj o tie moje nedokonalosti...som dosť..pevná ...a myslím, že tí fotografi si vyberajú modelky, na ktorých bude čo najmenej roboty...no pri mne by museli pri fotošope presedieť aj týždeň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
alebo mozes rovno woodman casting
na modelku si uz stara... myslim, tak, ze by si sa to mala robit profesionalne...
a je otazne, ci je to super kseft, je to narocna praca
na to si mala zacat mysliet asi tak v 14 rokoch, 18, je uz vacsinou neskoro... a ako som povedal ziadne tetovačky, piercingy...
staci ti zaregistrovat sa v castingovej agenture a dufat v stastie, ze si ta vsimnu spravni ludia
A na zaver moj sukromny nazor : podla mna na to nemas...neber to v zlom si sice velmi pekna ale nemas nato prebit sa na modeling...a to mi mozes verit ze ja viem co znamena obhanat studia agentov ci producentov a viem ake su realne sance ludi kedze som tym presiel akurat v inom odbore...keby si chcela napriek tomu vediet viac mozes ma kontaktovat @dadley
ale asi takto nejak... a urcite by som si spravil kurz pre modelky
» www.zisvojsen.sk/index.php?actio...
a co maju z toho tie deti, ktore v 13tich zacnu s modelingom a iba im to podla mna znici detstvo/pubertu a mozno aj psychiku a vnimanie vsetkeho...
a neviem, nechce nikoho urazit ale ja som vzdy mala pocit, ze toto je robota pre hlupe a netalentovane dievcata, ktore sa nemaju sancu nijako presadit v zivote, aj na vzdelanie sa vykaslali, vsak ked si pozrem fashion TV a tam pocuvam tie obdivovane modelky, tak to musim vypnut
@momoglamorous modelky sú hlúpe a netalentované dievčatá? hovorí dievča ktorú fotí a retušuje jej tatko, neviem či mi to znie ako nezaujatý názor
Na Slovensku také veci nie sú veľmi rozšírené, u nás to podvedome berú ľudia tak že modelka musí vyzerať podobne Barbie.
V USA by sa podľa mňa o teba fotografi pobili, to isté platí aj o zakladateľke fóra
len tu ide aj o tie moje nedokonalosti...som dosť..pevná ...a myslím, že tí fotografi si vyberajú modelky, na ktorých bude čo najmenej roboty...no pri mne by museli pri fotošope presedieť aj týždeň