Ako sa stat na slovensku REALNE EUROVYM MILIONAROM, fakt realne mat par milionov eur-moznosti
dlho som nad tym rozmyslal a co si myslite ze su aj nejake ine moznosti ako tieto?
1. profesionalny bud futbalista alebo hokejista byt. no nie vsetci ale niektori zarabaju miliony eur za rok,z nasich uplne top najma aj tam top hraci-hokejisti-Gaborik, H
este je podla mna moznost urobit karieru ako umelec. zial to sa na Slovensku podari len malokomu. neviem preco su nasi spevaci, herci, spisovatelia, maliari a pod. na takej nizkej urovni.
@atropabelladona viem s fakt doveryhodneho zdroja ze taky peter bic project- najuspesnejsia celosvetovo slovenska kapela, zarobili asi 550 tisic eur za rok 2013, cize.. no..
bezni herci su velmi daleko od toho
taky knazko ale priznaval ze ma myslimm 4 miliony eur, pred prezid. volbami.. celkom by ma zaujimal povod kazdeho jedneho centu , svina jedna
peniaze chce každý, ale jak ľahko a za nič ich ľudia chcú je až vtipné
ale prikláňam sa k politikom alebo mafiánom, v prvej možnosti: s kamarádičkuj sa s Ficom, ked budete bff dá ti dajaký lukratívny flek a pekne sa nabalíš
k druhej: mafia je tiež dobrá, keď budeš taký jak vo filmoch, ale pozor aby ťa nechytili
inak, keď budeš mať tak 50+ milionov šupni mi do vrecka dajakú tisícku oke
A btw, ako sa stať eurovým milionárom. Teoreticky by malo stačiť byť europoslancom 2 volebné obdobia a pritom skromne žiť.
Tiež si myslím, že tu chýbajú podnikatelia. Urobiť dobrú firmu, ak by firma mala čistý zisk 20-30 tisíc Eur, tak za pár rokov môže byť majiteľ milionárom
z obyčajného zamestnanca sa nikdy milionár nestane. čo tak podielové fondy? nie sú to milióny, ale 8% (niekedy 10%) výnos nie je zlý, ak termínované vklady sľubujú cca3% úrok, ktorý sa rovná inflácii (ja budem strašne šťastná, keď ľudia zistia, že v BANKE sa sporiť NEDÁ..) :-S
Tak možností je veľa. Tých hokejistov je určite viac (napr. Marcel Hossa, Dominik Graňák a pod. majú ročne určite cez milión eur (aj v čistom) a okolo milióna môže zarábať napr. aj Podhradský a Záborský, ale napr. Tomáš Tatar nezarába cez milión eur ročne. Ďalej je rozdiel byť euromilionár a teda mať napr. aktíva v hodnote 1 mil. € a zarábať 1 mil. € ročne. Takých ľudí je na slovensku málo. Tých prvých je zopár (do 2 - 3 tisíc). Stať sa milionárom na slovensku sa dá najmä podnikaním, dlhoročným zotrvaním na vrcholových postoch v najväčších SR obch. spol. (SE, SPP a Eustream, Slovnaft, U.S. Steel KE) a projektovým manažmentom v Pente, j&t a podobne. Prípadne ak samotné tieto činnosti neprinesú milión plus € po očistení o dane, odvody a spotrebu, tak potom ich treba kombinovať s investovaním prípadne s tradingom, ak má daná osoba na to predpoklady a psychiku
@tomas 71 dolarovych milionarov- clovek ktory ma majetok v hodnmote milion dolarov. ale!! nepocita sa do toho nehnutelnmost, dom byt kde byva je vraj az 7 tisic na slovensku.
ano hokejistov co maju milion eur za sezonu slovenskych je cca 8 v nhl a 4-6 v khl
futbalistov milion eur cisteho za sezonu, samozrejme skrtel, hamsik,mozno este hubocan, stoch.. tak 3 az 6..
@tomas zakladam tu vela ankiet a for, co nie je voci nijakym pravidla birdzu(max jedno za 3 hodiny) ak je forum-anketa ktora porusuje pravidla birdzu admin ju zmaze, uzivatel s niuckom @antifunebracka ma dlhodobo na birdzi sikanuje, zablokoval som si ho tak nechapem ako je mozne ze moze komentovat moje prispevky..skutocne v ziadnom pripade nijako tazko(podla mna vobec)ˇneporusujem pravidla birdz.sk a preto je ban pre mna absolutne bezpredmetny, skor on bez priciny uraza ludi, absolutne bez priciny..
@matwejo akou logikou ste prisli nna to ze mojim jedinym zivotnym snom je mat miliony eur? a nemam ich a nikdy ich mat nebudem a tym padom som zakomplexovany???
ja som tu polozil otazku ktora nijako nemusi suvisiet so mnou..keby ste tak videli do mojej hlavy .. ja absolutne zakomplexovany nie som.. mne ide cisto o psychiku , nazory atd.. 15 az 25 rocnych ludi tu na birdzi v 90 percent pripadoch mojich for a ankiet..
ked chcete verit verte ked nie, co predpokladam, tak nie..je mi to jedno a budem uz imunny voci urazkam na moju osobu....
@tvojasanca
nenapisal som, ze tvojim snom su miliony (ale nestavil by som sa, ze nie, ) ...
to, ze si zakomplexovany som napisal na zaklade toho ako si zaskatulkoval vsetkych bohatsich ludi na zaklade nejakych tvojich utkvelych predstav ...
to, ze na slovensku sa neda byt bohaty poctivou napaditou pracou si uplne odsunul do tmy a preto som usudil, ze mas zakomplexovane myslenie v rovine - vsetci bohati su bud mafiani, politici, vrcholovi hokejisti/futbalisti alebo deti z bohatych rodin ...
@tomas skutocne je to velmi lahke dneska v polovici roka 2014 na slovensku vytvorit firmu ktora by mala aj po vyplateni zamestnancov cisty zisk 20-30 tisic eur mesacne.. vies aky je aj konkurencny boj medzi firmami? plus par desiatok tisic eur len kapital na zalozenie firmy, plus samozrejme nie dobra ale priam genialna myslienka-teda v com a ako presne podnikat.. velmi, velmi tazke, netrvdim ze nerealne ale velmi tazke..
@tomas71 najskor je skutocne asi najrealnejsie, vystudovat vybornu vysoku skolu v zahranici a nasledne mat vysoku poziciu v obrovskej slovenskej firme, alebo firme ktora sidli aj na slovensku.. a takymto sposobom po 20 rokoch ucenia sa hodiny denne(zs,ss,vs) A dalsich 20 rokoch tvrdeho makania v tej firme sa mozno mozes realne priblizit k tomu ze mas milion eur.. alebo dva..neviem ci milionar je uz clovek co ma jeden milion alebo dva D takze najskor tymto sposobom.. no a to ti vychadza az niekedy minimalne 50 ke sa nim stanes..
tiez nechapem co zase spravil ten co to zalozil, mozno som nevidela vsetky jeho fora, ale tie co som videla mi prisli celkom napadite a na mieste. aj toto mi pride ako uplne normalna otazka na zamyslenie a mu tu nadavate a tie moznosti su tiez dobre co opisal
@matwejo to, ze na slovensku sa neda byt bohaty poctivou napaditou pracou si uplne odsunul do tmy a preto som usudil, ze mas zakomplexovane myslenie v rovine - vsetci bohati su bud mafiani, politici, vrcholovi hokejisti/futbalisti alebo deti z bohatych rodin .
top hokejisti a futbalisti podla teba nie je poctivou pracou? ved som to tam aj zvyraznil ze to je jedina moznost ako je mozne byt tak bohaty poctivo...
@h8u@1@7@1 0 @1 2 @1 1 @1 4 vsetko urazky, pricom som zalozil normalnu diskusiu a pozri na to.. je mi zle z tych ludi, bol by som zvedavy ci aj v reali nie len za tym poebanym monitorom by boli taki frajeri..
@7 sme si to vysvetlili , ale aj tak ostatni...je mi z Vas tazko zle aki ste chidaci, Vy a nie ja..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
bezni herci su velmi daleko od toho
taky knazko ale priznaval ze ma myslimm 4 miliony eur, pred prezid. volbami.. celkom by ma zaujimal povod kazdeho jedneho centu , svina jedna
po druhe len dve mena: Miroslav Trnka, Peter Paško...
ale prikláňam sa k politikom alebo mafiánom, v prvej možnosti: s kamarádičkuj sa s Ficom, ked budete bff dá ti dajaký lukratívny flek a pekne sa nabalíš
k druhej: mafia je tiež dobrá, keď budeš taký jak vo filmoch, ale pozor aby ťa nechytili
inak, keď budeš mať tak 50+ milionov šupni mi do vrecka dajakú tisícku oke
A btw, ako sa stať eurovým milionárom. Teoreticky by malo stačiť byť europoslancom 2 volebné obdobia a pritom skromne žiť.
Tiež si myslím, že tu chýbajú podnikatelia. Urobiť dobrú firmu, ak by firma mala čistý zisk 20-30 tisíc Eur, tak za pár rokov môže byť majiteľ milionárom
Inak "ZLATE 90 MECIAROVE ROKY" :ble:
Za tie 90 roky
@tomas kedy mu das ban?
ano hokejistov co maju milion eur za sezonu slovenskych je cca 8 v nhl a 4-6 v khl
futbalistov milion eur cisteho za sezonu, samozrejme skrtel, hamsik,mozno este hubocan, stoch.. tak 3 az 6..
@tomas zakladam tu vela ankiet a for, co nie je voci nijakym pravidla birdzu(max jedno za 3 hodiny) ak je forum-anketa ktora porusuje pravidla birdzu admin ju zmaze, uzivatel s niuckom @antifunebracka ma dlhodobo na birdzi sikanuje, zablokoval som si ho tak nechapem ako je mozne ze moze komentovat moje prispevky..skutocne v ziadnom pripade nijako tazko(podla mna vobec)ˇneporusujem pravidla birdz.sk a preto je ban pre mna absolutne bezpredmetny, skor on bez priciny uraza ludi, absolutne bez priciny..
ja som tu polozil otazku ktora nijako nemusi suvisiet so mnou..keby ste tak videli do mojej hlavy .. ja absolutne zakomplexovany nie som.. mne ide cisto o psychiku , nazory atd.. 15 az 25 rocnych ludi tu na birdzi v 90 percent pripadoch mojich for a ankiet..
ked chcete verit verte ked nie, co predpokladam, tak nie..je mi to jedno a budem uz imunny voci urazkam na moju osobu....
nenapisal som, ze tvojim snom su miliony (ale nestavil by som sa, ze nie, ) ...
to, ze si zakomplexovany som napisal na zaklade toho ako si zaskatulkoval vsetkych bohatsich ludi na zaklade nejakych tvojich utkvelych predstav ...
to, ze na slovensku sa neda byt bohaty poctivou napaditou pracou si uplne odsunul do tmy a preto som usudil, ze mas zakomplexovane myslenie v rovine - vsetci bohati su bud mafiani, politici, vrcholovi hokejisti/futbalisti alebo deti z bohatych rodin ...
top hokejisti a futbalisti podla teba nie je poctivou pracou? ved som to tam aj zvyraznil ze to je jedina moznost ako je mozne byt tak bohaty poctivo...
@7 sme si to vysvetlili , ale aj tak ostatni...je mi z Vas tazko zle aki ste chidaci, Vy a nie ja..