no treba dokoncit hlavne skolu co mas a ist na vysku napr.Akadémia ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika ci Akadémia policajného zboru v Bratislave alebo do Ciech len tazko je sa tam dostat chalani maju s tym problemy nie to este baby treba makat na sebe !! Kondicku chytit ale mat aj nieco v hlave . Tak dufam ze som ta neodradila
fyzicke testy sa daju , boli tam spoluziaci ale tie psychologicke testy su tazke , kazdemu vyslo ze bud nerespektuje autority , alebo je prilis tvrdy , alebo je rasista ( pricom rasista vobec nie je) alebo je naopak prilis "makky" ...
ked chces ist iba na poddostojnicke hodnosti tak v pohode nemusis sa nejak snazit len vybavovacky papierovacky zdravotne prehliadky psycho a fyzicke testy :-d vsetko v pohode a ked chces ist vyssie musis ist na aos a to je uz tazsie neviem ci este vobec beru
Len musíš dúfať, že na aos-ke otvoria aj pre civilistov...ja keď som chcela, tak akurát neotvorili ročník a 2 roky som sa na to pripravovala. A do čiech ťa dosť ťažko zoberú...
Armáda je v krachu a pučiť sa do firmy pred bankrotom je vždy zlý nápad. Nevhodná doba na kariéru u vojakov. Ledaže by si mala nejaké kontakty na správnych miestach...čo asi nemáš, keď pýtaš radu tu.
@lissu no ak mas fakt neake dobre znamky mozes ist na tu akademiu ozbrojenych sil alebo ako sa to vola a to ked sa ti podari skoncit mala by si pracovat na neakych vysokych poziciach ...ja to planujem skusit po skonceni skoly..fyzycke testy sa mi nezdaju byt velmi tazke..mozno to budes mat trocha tazsie..moja sestranica tam chcela ist a hovorila ze zeny tam moc neberu...ale neviem co je na tom pravdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Takéto zastarané názory by mali patriť do stredoveku.