System ta po case automaticky odhlasi ( aj ked ty mas na obrazovke este staru informaciu, kde sa zda, ze si stale prihlasena ) ked das ulozit, stranka sa refreshne a vtedy zisit, ze uz vlastne prihlasena nie si a nemozes ukladat clanky.
Odporucam to co hovori @2 , vzdy si pred ulozenim clanok kopirovat pouzitim CTRL + C, alebo si to najprv napisat do wordu a odtial vlozit do Birdzu. Je to istejsie a nenarocne.
ja odporúčam, aby ste si písali blog normálne, a v novom okne si klikali všelikade inde. Proste birdz budete mať otvorený 2 krát. Raz na písanie blogu, a sem-tam s prestávkami budete klikať napr na fórum. Tým pádom vás neodhlási a ked áno, tak sa proste v tom druhom okne znova prihlásite, a je po probléme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a skus pred odoslanim pouzit ctrl c...
Sice tiez nechapem preco, ale co uz.
ja som dnes poslal TS a následne ma odhlásilo :o no haluz
System ta po case automaticky odhlasi ( aj ked ty mas na obrazovke este staru informaciu, kde sa zda, ze si stale prihlasena ) ked das ulozit, stranka sa refreshne a vtedy zisit, ze uz vlastne prihlasena nie si a nemozes ukladat clanky.
Odporucam to co hovori @2 , vzdy si pred ulozenim clanok kopirovat pouzitim CTRL + C, alebo si to najprv napisat do wordu a odtial vlozit do Birdzu. Je to istejsie a nenarocne.