rofl, toto je čo zas!dievča zlaté ty si najskor začni robiť domace ulohy a svoje povinnosti, a ked budeš velka, a bude väčšíí aj tvoj pohlavný orgán, začni testovať...
Podla mna nato mlada neni, ved ma 13. A po case sama prides nato, co ti robi najlepsie, lebo kazdeho vzrusuje nieco ine. Mna to napr. nejak extra nevzrusuje, ked sa sama prstujem a to som uz dost stara.
mne sa podarilo spravit na takych miestach ze by ste padali zo stoliciek ale nebudem to rozpytvavat.. a co sa tyka tejto temy.. najdi si chlapa.. alebo sprav celotelovy prieskum s rukami.. snad by si uz mohla vediet co ti robi dobre..
Neber niektore nazory vazne, ja si myslim ze ked sa na to pyta, tak treba dopovedat, ked sa na to citis, tak na to vobec niesi mlada, ja mam 14 a v pohodicke to zvladam...skus si drazdit klitoris, curuzkou alebo hocicym inym, zrychlovat a spomalovat, a tak ...ak nejake otazky napis mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Ale joj, kašli na prsty a skús sprchu - najjednoduchšie = najúčinnejšie
Z BEZPECNOSTNYCH DOVODOV NEPRAKTIZUJEM...
:-d:-d:-d:-d:-d:-d
ved nemusi dat na tu kefku aj pastu nie..?
A skus si tam este k nemu aj toho suseda napchat!
Ty to akoze fakt myslis vazne???
please
napiste