Takže... mám už zostrojení plán na celý život, chcem vedieť ako sa vám páči...
1. Budem spievať - teraz o rok idem na strednu, to budem zatiaľ spievať... aj na strednej budem hlavne spievať, budem mať svoju kapelu, budem vytvárať albumy atd.... Už mám sko
to skôr presvedčíš fica že si jeho syn a môžeš si žiť šťastne a pôjdeš aj do neba lebo to budeš mať predplatené a ušetríš si aj veľa zbytočných krokov v tvojom pláne na život
Ja mám lepší nápad. Keď sa tak veľmi chceš dostať medzi tie ruské jednotky, čo keby si namiesto zabíjania času kokotinami (t.j. SPEV, wtf.) začal na sebe naozaj makať, tým myslím na svojom fyzickom stave aj na tom intelektovom (lebo máš čo robiť). Začni sa učiť Ruštinu, choď na nejaké bojové umenie, proste niečo so sebou rob. Ak chceš dosiahnuť taký veľký cieľ, tak musíš začať na sebe pracovať čo najskôr, nie sa zajebávať so spievaním.
@kofolavsrdci Mas pravdu, ale... rustinu sa učím 3. rok.... este kým pôjdem na tu vysoku sa ju naučím lepsie jak Slovenčínu.... A na tej vysokej vojenskej sa v nej zdokonalím v praxi, čiže tam problém nie je....
potom na fyzickom stave aj vo vsetkých ostatných smeroch pracujem, stíham popri tom aj spievať... Vsak vsetko sa dá stihnuť ak chces... A to spievanie mi dáva aj energiu pokračovať, lebo to ked si vypočujem tak hned vládzem lepsie zdvíhať činky... To ma len posilní, tak prečo prestať spievať?
vyzera to zaujuimavé, hlavne tie treningy niektore veci ani nie su také nemožné ako by sa mohlo zdať, ale hm..napriklad vždy ma zaujmalo ako by sa nejaky podobny člen takejto jednotky ubranil proti vačšej skupine ľudi, asi by nešli po porade...
ale inak fajn....
@vladqog
To by nevyzeralo tak cool, že aký ťažký tréning musí podstúpiť.
Podľa môjho názoru by si sa tam ani nedostal, nieto tam vydržal celý výcvik, zlato. Na to treba silnú psychiku, aby ťa to nezničilo, nielen to, že budeš silný. A taký blbci ako ty sa na také miesta tak ľahko nedostanú.
Okrem iného, takéto plány na život sú úplne zbytočné. Ak si chcel vyzerať akože geniálne, super..nevyšlo ti to. Všetci si z toho aj tak robia srandu.
tvoj život bude plny násilia, zabíjania, zlých skutkov, bude ťa viesť samotný satan, lebo takých ako ty potrebuje...
nepočítaj však, že uvidíš kráľovstvo nebeské, lebo to ma ine priority, láska, milosrdenstvo Božie a neskutočná pokora...
a už minule som ti písal, aby si dal ukážku z toho spevu...
uhm..ty chceš byť nemecky spievajúci vojak v Rusku a potom politik...?
inak "3. Budem politik Ruska - na staré kolená, ale nie až tak na staré ale ked vystupim zo Specnaz-u, chcem vstupiť do politiky, a spravím velmi pekné zmeny, lepsie ako robí teraz Putin, a zavediem pre Specnaz este ťažsi tréning nech su tam este lepsie speciálne jednotky atd...." - ja som vzdy bola presvedcena ze Putin bude prezident/premier navzdy a ked zomrie alebo daco tak nejaky putinovy podobny niekto ho zastupi... a moze niekto nie rusky ist vobec do ruskej politiky?
a "samozrejme popri spievaniu budem aj trénovať na Specnaz... " ta nemal by si trenovat len jedno a to poriadne...?
inak si nezrobil odstavec medzi 1 a 2...to ma poplietlo..
Strašne sa smejem.
Ešte stále sa smejem.
Ak si myslíš že ue všetko také jeenoduché, tak prepáč ale hlupák!
Smejem sa.
Nemôžeš vedieť čo bude o rok, pät, a viac. Úmrtie v rodine, priateľka, rodič dostane peckovú pracovnú ponuku.. To neovplivníš.
Ha ha.
A teraz vážne, ak to fak tak chceš, tak sa na ten spev vyser. Čo to má preboha spoločné s vojakom? Na staré kolená, politika, zmeny, ja, ja, ja.. Really? Wtf?
prespievaš sa do specnazu a nakoniec budeš prvý spievaúci ruský prezident... Jelcin tancoval, ty im zaspievaš...
Birdz je plný chorých hláv... slobodné mamičky bez svojprávnosti, náboženský fanatici, úchyláci... čo len chceš.
Ale ty a pár iných jedincov ste endemity- kusy tak kvalitného odpadu a hnoja, až žasnem, kam ľudská hlúposť je schopná dôjsť a vyprodukovať.
Prosím ťa, fakt ťa prosím zájdi s touto víziou za psychológom a skús sa jeho spýtať, čo on na to.
Ale je mi jasné, že ti na to niečo povie, dá ti prášky na hlavu a pošle dom...
@hovado O.o typický slovenský chorý názor.... Co je na tom že spievajuci prezident? Vsak poviem že som spieval ked som bol mladý, normálne hobby, a teraz sa venujem problémom a som hlava státu.... omg.... prečo som sa musel narodiť na SLovensku kde je každý do jedného tak zakomplexovaný... :/
mne to smiešne nepríde teda vobec, skor by som sa spýtala že kto ťa k takýmto myšlienkam motivuje ? lebo toto je najlepšia cesta ako stratiť kontakt s realitou. Skus radšej najprv maličké ciele a potom uvidíš, tým nechcem povedať že nič nedokážeš práve naopak , možeš veľa vecí dosiahnuť. Ale všetko je to len o práci na sebe nie o snívaní aj ked snívať treba a nevzdávať sa hlavne.
boze ako ma len rozculuju ludia, ktori su sebavedomi na niečo čo sa este nestalo , len su sebavedomi do buducnosti a myslia si ze sa stanu panmi sveta len z vole vlastnej sebavedomosti.
Ako už vidím ako si zohnáš len tak ženu, ktorá sa za teba vydá aby si dostal občianstvo, navyše ani to ti nesačí je na to zančne viac podmienok . Ako slovák ak máš 22 tak nemáš šancu. To je taký trolling isto a teraz sa niekde rehoceš . Dúfam.
prepac ale toto sa ti nesplni ani ked neviem co urobis este mozno keby si chcel byt politikom na Slovensku aj to neni len tak ale tak niekomu sa podari
treba si za tym ist a mozno casom budes chciet nieco ine..ale aspon budes stastny ze ides tou cestou. btw ak nahodou to citas @die tak instruktor mozes byt az od 25 rokov ak som spravne vycital. cize to uz je potom len popri praci asi....ale mozno v zahranici su ine pravidla.
@qwedsayxc
trosku vtipne, ale tak neberte ludom ich sny
moja rada je, ze aj slovensko ma specialne jednotky ... dve take hlavnejsie a dostanes sa tam skor ( aj ked uz mas 22, to je dost neskoro na hociake )
Lynx Commando - je UOU policajneho zboru, cez 400 elitnych typkov, europska spicka
a 5. pluk špeciálneho určenia - vojenske specialne jednotky, momentalne rotuju v afganistane na misiach, su cviceni na rozne prostredia a niesu ziadne babovky tiez
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
potom na fyzickom stave aj vo vsetkých ostatných smeroch pracujem, stíham popri tom aj spievať... Vsak vsetko sa dá stihnuť ak chces... A to spievanie mi dáva aj energiu pokračovať, lebo to ked si vypočujem tak hned vládzem lepsie zdvíhať činky... To ma len posilní, tak prečo prestať spievať?
Fakt super ne?
ale inak fajn....
To by nevyzeralo tak cool, že aký ťažký tréning musí podstúpiť.
Podľa môjho názoru by si sa tam ani nedostal, nieto tam vydržal celý výcvik, zlato. Na to treba silnú psychiku, aby ťa to nezničilo, nielen to, že budeš silný. A taký blbci ako ty sa na také miesta tak ľahko nedostanú.
Okrem iného, takéto plány na život sú úplne zbytočné. Ak si chcel vyzerať akože geniálne, super..nevyšlo ti to. Všetci si z toho aj tak robia srandu.
nepočítaj však, že uvidíš kráľovstvo nebeské, lebo to ma ine priority, láska, milosrdenstvo Božie a neskutočná pokora...
a už minule som ti písal, aby si dal ukážku z toho spevu...
inak "3. Budem politik Ruska - na staré kolená, ale nie až tak na staré ale ked vystupim zo Specnaz-u, chcem vstupiť do politiky, a spravím velmi pekné zmeny, lepsie ako robí teraz Putin, a zavediem pre Specnaz este ťažsi tréning nech su tam este lepsie speciálne jednotky atd...." - ja som vzdy bola presvedcena ze Putin bude prezident/premier navzdy a ked zomrie alebo daco tak nejaky putinovy podobny niekto ho zastupi... a moze niekto nie rusky ist vobec do ruskej politiky?
a "samozrejme popri spievaniu budem aj trénovať na Specnaz... " ta nemal by si trenovat len jedno a to poriadne...?
inak si nezrobil odstavec medzi 1 a 2...to ma poplietlo..
Ešte stále sa smejem.
Ak si myslíš že ue všetko také jeenoduché, tak prepáč ale hlupák!
Smejem sa.
Nemôžeš vedieť čo bude o rok, pät, a viac. Úmrtie v rodine, priateľka, rodič dostane peckovú pracovnú ponuku.. To neovplivníš.
Ha ha.
A teraz vážne, ak to fak tak chceš, tak sa na ten spev vyser. Čo to má preboha spoločné s vojakom? Na staré kolená, politika, zmeny, ja, ja, ja.. Really? Wtf?
Birdz je plný chorých hláv... slobodné mamičky bez svojprávnosti, náboženský fanatici, úchyláci... čo len chceš.
Ale ty a pár iných jedincov ste endemity- kusy tak kvalitného odpadu a hnoja, až žasnem, kam ľudská hlúposť je schopná dôjsť a vyprodukovať.
Prosím ťa, fakt ťa prosím zájdi s touto víziou za psychológom a skús sa jeho spýtať, čo on na to.
Ale je mi jasné, že ti na to niečo povie, dá ti prášky na hlavu a pošle dom...
...je lepšie mať možno trochu divný plán, ako nemať žiadny
trosku vtipne, ale tak neberte ludom ich sny
moja rada je, ze aj slovensko ma specialne jednotky ... dve take hlavnejsie a dostanes sa tam skor ( aj ked uz mas 22, to je dost neskoro na hociake )
Lynx Commando - je UOU policajneho zboru, cez 400 elitnych typkov, europska spicka
a 5. pluk špeciálneho určenia - vojenske specialne jednotky, momentalne rotuju v afganistane na misiach, su cviceni na rozne prostredia a niesu ziadne babovky tiez
tu mas clanok napr.
» www.topky.sk/cl/100370/13388...