Ako sa vam pači moja verzia piesne od Elanu "NIESME ZLI"
stravil som zopar hodin pri klavesoch a vytvoril tuto verziu pre jednu kamošku a jej triedu,ktora chcela tuto piesen bez spevu aby sami mohli do podkladu spievať. je to v MP3 peto aj kvalita je trošku nekvalitna.
@deutschprinzessin tak to je len doprovodna ale mam ešte verziu aj bez tej flauty aj saxofonu. len ju potrebujem dostat s klavesoch do pc lebo je ešte v klavesoch uložena
najhorsie na tom je fakt to ze su to klavesy a tam tie zvuky a dynamika cloveku trha usi ale proste s tym nenarobis nic, na hentake podmienky dobre spravene
neviem ako ty, ja mam korg PA2 x Pro a myslim, ze by sa to dalo lepsie, klavir v pohode, podmaz tiez, bicie by mohlo mat hlavne lepsi rytmicak... gitara sa mi nepaci. solomelodiu (flauta / sax) hned vymaz inac celkom v pohode
ja nemam tomu co vytknut, ma to ten feel ktory by to malo mat a ani mi nevadi ten saxo.. akurat to nieje namastrovane, ale to v klavesoch moc neporiesis..
šecko dobre, nič originalne. tí čo im to trhá uši zrejme iba túžili použiť frázičku ktorú ich gadžimamky naučili. je to normálně obyčajná flauta s klavírom. úplne najbežnejšia kombináci čo nikdy nikomu nič netrhala.
@jaro1991 tak to maš ovela lepši nastroj. ja mam yamaha 1500psr. zvukovo niesu na tom zle,ale myslim si že su aj ovela lepšie klavesy od mojich. nahravka bola namastrovana a zmenena na mp3,neskor som stratil zmastrovanu nahravku preto je kvalita len v mp3,a mne sa to tiež zda velmi nekvalitne čo som tu dal . ja sa polepšim a snau ulahodim vašim ušiam nejakou inou nahravkou. už kvalitnejšiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
najhorsie na tom je fakt to ze su to klavesy a tam tie zvuky a dynamika cloveku trha usi ale proste s tym nenarobis nic, na hentake podmienky dobre spravene
Ináč, @h8u keby som ťa nemal na Youtube tak si myslím že si robíš prdel
Akože nie je to zlé , ale trhá to uši.
alebo aspon spali..