kabati su ppci,mam rada ich hudbu,je to taky relax pri nich,texty zabavia a taak..na topaci ma moc neoslovili,hlavne bolo skvele jak sme na nich 3/4 hodiny cakali..ale inak pohodaaaci tazki
Prvé je stará lou a druhé nie je bára, ale starej bar ...
Kabát je v pohode, veľa fajných songov, kde sa pojí dobrá tvrdá hudba so zaujímavým textom, nemôžem z toho krásneho (aj keď nepríliš geniálneho) úslovia "Měl ho delší než Frankie Dlouhán .. A nikdo z nás ho neměl rád" ...
Len majú bohužiaľ niektoré songy úplne zbytočné songy typu "Ou jupi jé" a podobné čisto krčmové nehodnotné kraviny ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
super kapelka na Topfeste som bol na nich... na chatach ich hravam permanentne
kabát je taký fajn ožranský rokenrol sa mi lúbi
@4 : jak sa volá ta pesnička? si neviem spomenúť.
ani si nevies predstavit ako sa pri nich vzdy vyhukam
moderni devce
podla mna je Corrida akurat tvrda
Najobľúbenejší hudobný štýl: hip-hop , R&B
a sme doma..
jj trvalo to neskutocne dlho ale zabavali sme sa aj tak horsie bolo ze sme cakali este aj cez sailor asi hodinu pred tym nez mal byt koncis Kabatu
a ten ohnostroj bol pekny..aj ked mi to padalo do oka
Nad obzorem svítá, je to za náma....
Tak mi napít dej, ať se to tu trochu hejbá...
S touhle bych zemřel v jedinej den...
Sakra, načo to tu riešite?
Bara..
Mala Dama...
Ale nejdriv vino,zeny,spev Kabat mozem
akoze nie som nejaka skalna fan, ale fakt paradne na odreagovanie a dost fajne texty
A podľa mňa je corrida oničom ....
@21
Prvé je stará lou a druhé nie je bára, ale starej bar ...
Kabát je v pohode, veľa fajných songov, kde sa pojí dobrá tvrdá hudba so zaujímavým textom, nemôžem z toho krásneho (aj keď nepríliš geniálneho) úslovia "Měl ho delší než Frankie Dlouhán .. A nikdo z nás ho neměl rád" ...
Len majú bohužiaľ niektoré songy úplne zbytočné songy typu "Ou jupi jé" a podobné čisto krčmové nehodnotné kraviny ...