Raz to ide raz to nejde. Keby som mal moznost ovplyvnovat tych dementnych poslancov aby sa tu spravili veci ktore treba a nevymyslali sa kokociny, tak by to tu bolo fajne
Vzdy som miloval svoju dedinu a samozrejme aj milujem. Len veci sa troska zmenili . Su tu dobri aj zli ludia tak ako vsade. Ale najviac neznasam ved oni vedia aky spolok v Ulanoch . Ale mame tu najsuper starostku aspon to je pozitivum. Len keby este ludia trooska dostali rozum
V mojom pripade je viac tych veci, ktore mi prekazaju.
Hlavne minimalne moznosti pre relaxovanie na urovni. Ziadne kino ci divadlo. Ani jeden diskotekovy klub. Nocne podniky zatvaraju skoro vsetky o pol noci a vsetky su fajciarske. Ziadna telocvicna pre verejnost.
Ziadny vacsi obchodny retazec - nedavno otvorili vacsi obchodny dom jednota, ktory ale ma monopol a je drahy.
ja mam rada svoju dedinku..aj ked mnohi to nazyvaju ze vraj kupelnym mestom-ale mne sa tak nezda...bo sak mali sme 3 potreviny uz su len jedny..lebo skrachovali bo v blizkom "velkomeste" je tesco..ale tak lubi sa mi to tu..
Najkrajšie mesto v ktorom som bol a ja som toho už dosť precestoval. Všetko čo potrebujem, mám. Dobré obchody, kultúra na vysokej úrovni, skvelé baby. Doprava je trošku komplikovaná ale väčšinou chodím skejtom takže sa nesťažujem.
noo hey celkom faajn .. ažž na zimuuu a komunistickych dochodcov čo nič ine nevedia len drbať do každeho.. ale celý život by som nezvládla žiť v PP.. nekdee do teplaa aa ruchu
obe mesta, v ktorych zijem (cize Praha a Dolny Kubin) su uplne uzasne krasne nadherne a zboznujem ich (A) pre mna su tieto dve mesta najkrajsie na svete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Hlavne minimalne moznosti pre relaxovanie na urovni. Ziadne kino ci divadlo. Ani jeden diskotekovy klub. Nocne podniky zatvaraju skoro vsetky o pol noci a vsetky su fajciarske. Ziadna telocvicna pre verejnost.
Ziadny vacsi obchodny retazec - nedavno otvorili vacsi obchodny dom jednota, ktory ale ma monopol a je drahy.
A takto by som mohol pokracovat ...
aj kvôli ľuďom, ale aj kvôli mestu samotnému