Ako sa viac skamarátiť so svojími novými spolužiakmi?
Ahojte..Takže tento som nastúpila na SŠ..Šla som tam úplne sama,nepoznala som ani jedného človeka no a skoro každý sa tam už poznal s každým..Teraz po mesiaci sú moje vzťahy so spolužiakmi dobré,sú to fajn ľudia, no len môj problém spočíva v tom,že s každ
Ja som tiež prvé 2 týždne mala tento problém.. so všetkými som sa iba bavila ale inak som s nikým nebola taká že už kamarátka .. ale teraz je to už oveľa lepšie, treba si len zvyknúť .. bože veď je len oktober ako si môžeš za 1 a pol mesiaca nájsť najlepšiu kamarátku .. ak to bude aj o rok takto, tak potom sa sťažuj Je to normálne .. ale tak skús sa aj zapájať k ostatným a nesprav si obraz ako "šedá myška" skús sa dáko prejaviť Skús byť extrovertka, nech ťa je všade(teda nie zase v plnom slovazmysle) ale tak no ..
uvidis casom ja som sa 2 roky bavila tusim s kazdym mala som kamaratov aj vsetko a dneska maximalne tak kudlu do hlavy neznasam ich do jedneho mas este 4 roky casu to sa cele potoci a pomeni ze kto s kym
Podľa mňa postupom času sa skamarátiš viac Ja som tiež teraz nastúpila na strednú a my sa už v podstate poznáme, ale to bude asi vďaka tomu, že sme hneď na začiatku boli na týždeň v Tatrách. Skús sa prihlásiť na nejaký krúžok, alebo to nechaj tak a časom uvidíš čo z toho bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Aj na takých svieti slniečko. Nie som o nič horšia od ostatných.
Btw, nedalo mi to, to je vypestovaný reflex, opraviť gramatické chyby
ale na moju obranu, tiež mám dvoch nových spolužiakov a pomohlo to