no vedela som ze nejaka tlac, rytina, nieco take, ale nevyznam sa prakticky vobec v tychto technikach moje znalosti zo zus-ky su predsalen uz skoro 20 rokov stare
@12 asi to bude ono. Vedel som ze Dore tak robil ilustracie ale nevedel som ako sa to vola, tak som pozrel nieco o nom a spomina sa tam Drevoryt, Oceloryt atd ( presne je to vraj Xylografia)
Vy ste úplne superskí Dozvedel som sa viac ako som potreboval. Problém bol v tom, že ja som googlil stále iba techniky maľovania a nenapadlo ma, že by to mohlo byť vyryté Ešte raz, vďaka, veľmi ste mi pomohli a dík aj za tip na G. Gore
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Fakt bud tlac z vysky (drevorytina, medirytina) alebo tlac z hlbky (lept). Ale ked tak na to pozeram, myslim ze je to tlac z vysky ale buhvi
no vedela som ze nejaka tlac, rytina, nieco take, ale nevyznam sa prakticky vobec v tychto technikach moje znalosti zo zus-ky su predsalen uz skoro 20 rokov stare
a preco? som to dala do gugla, a su take podobne tie obrazky
mne to ale v malom prišlo ako suchá ihla, keď som to zväčšila zase ako perokresba tak ja neviem už
» sk.wikipedia.org/wiki/Drevoryt...