@alex45 cozeee to fakt? ja som papierovo Alexandra ale nikto mi vacsinou nepovie inak nez Saša parkrat (hlavne v zahranici) mi povedali Alexandra a bolo to divne , mala som pocit akoby sa prihovarali uplne inej osobe ..ale na druhej strane, neviem si predstavit ze by som v papieroch nemala full version ale len Sašu...kazdopadne zaujimave
@antifunebracka prečo neveríš? A hej máš pravdu DŽesika niesom @Pendecha ejha tak toto meno by som ti netipovala @4lex tak to vôbec netuším možno dáka Monika ?!
@pendecha ja mam zase opačný problém, vždy ked sa predstavím tak si myslia, že som alexandra, že sa predstavujem prezývkou, a ked niečo vypisujú tak automaticky mi píšu alexandra @openmindedfreak asi platí, že každému sa páči meno, ktoré nemá ale nie, ako samostatne sú tie mená pekné, len ku mne sa nehodia
@openmindedfreak vážne? tak to je potom dobre, ked sa ti páči ja sa chystám zmeniť si aj meno aj priezvisko len vždy mi do toho príde nejaká iná finančne nákladnejšia vec, ktorej kúpa mi je prednejšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
potom som si spomenula, ze naposledy som bola cool pred 6 rokmi
@pendecha pekné meno ale k tebe by sa mi hodilo Mirka neviem prečo
@Hamaid zistila
To je proste surreal
ale šetrím na zmenu mena, lebo ako vôbec sa mi nepáči
@Pendecha ejha tak toto meno by som ti netipovala
@4lex tak to vôbec netuším možno dáka Monika ?!
@openmindedfreak asi platí, že každému sa páči meno, ktoré nemá ale nie, ako samostatne sú tie mená pekné, len ku mne sa nehodia