Keď ma sklamala osoba ktorú mám veľmi rada, tak to dlho trvalo než som sa s toho spamätala a pomohol mi k tomu čas, žiadne triky. Nehovorí sa zbytočne : Čas zahojí všetky rany.
Väčšinou nič neočakávam, takže keď sa mi niečo nepodarí , tak mi to nič nerobí, ale keď áno, tak som šťastná.
Práve som si uvedomila že buď som nebola sklamaná alebo si to proste len nepamätám. Veľa krát ma niekto naštval a tak, že som mala chuť mu ublížiť, ale zase žeby ma nejak sklamal. čo ja viem. Keď ma proste niekto naserká tak idem behať, bicyklovať. V druhej fáze idem za najlepšou kamarátkou a hlavne o tom nekecám, ale riešime všetko iné. A potom sa vyrevem niekomu inému na fb alebo tak (kedže ostatní sú ďaleko odo mňa) a som v pohode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale @5
Väčšinou nič neočakávam, takže keď sa mi niečo nepodarí , tak mi to nič nerobí, ale keď áno, tak som šťastná.
2. attention-whoring na sociálnych sieťach
3. attention-whoring u reálnych ľudí
4. doživotná krivda