@sompovedal to je jedno ty si povedal s tvojimi blogmi preco sa pytas nas??,uz ti vari dosli napady??ci vari nikto nekuka na tvoje videoblogy a takto nas chces naviest??????
Včera som čakal na parno a nemal som žiadne cigarety, tak som len sedel na lavičke a prezváňal jednu pičku tak intenzívne že chúďatko keby chcela nemohla zavolať ani na 112...
Lenže som nejak pozabudol na to že cez víkendy má smsky zadarmo, tak mi teraz každé tri sekundy príde absolútne nezmyselná správa, a keby som chcel ísť riešiť parno, tak sa skôr naučím variť ako by som sa niekomu dovolal
@janehonda toto bol co za utok? nahodou to je dobre, ze sompovedal chce namety a reakcie od ludi...je v tom sice aj taky "komercny" nadych, ale vsak co...ked sa niekomu jeho vlogy nepacia, nebude ich kukat a je jedno, kolko bude robit sompovedal robit for o TASP...ked sa ludom jeho vlogy pacia, o to budu radsej, ze maju moznost sa istym sposobom spolupodielat na ich tvorbe...
okrem toho to "uz" tam je dost zbytocne, lebo mam dojem, ze vyzva na ponukanie nametov, ktore by mal spracovat, bola uz hned v prvom vlogu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Včera som čakal na parno a nemal som žiadne cigarety, tak som len sedel na lavičke a prezváňal jednu pičku tak intenzívne že chúďatko keby chcela nemohla zavolať ani na 112...
Lenže som nejak pozabudol na to že cez víkendy má smsky zadarmo, tak mi teraz každé tri sekundy príde absolútne nezmyselná správa, a keby som chcel ísť riešiť parno, tak sa skôr naučím variť ako by som sa niekomu dovolal
Ale inak ja nikdy nečakám, všetci vždy čakajú na mňa.
ale s FEELINGOM!
okrem toho to "uz" tam je dost zbytocne, lebo mam dojem, ze vyzva na ponukanie nametov, ktore by mal spracovat, bola uz hned v prvom vlogu
a ked cakam vonku tak fajcim alebo hulim,pozeram na hodinky a pocuvam hudbu