Ahojte.. pred par dnami sa mi stala jedna dost chulostiva vec. Jeden chalan, ktory ma akoze podotykam akoze velmi miluje sa predomnou rozplakal. Dovod bol asi ten, ze jemu na mne straaasne zalezi a ja sa k nemu spravam dost sebecky... pricom ta sebeckost
pred par mesiacmi sme nieco spolu mali a viac menej sme tvorili spolu par ale cez leto odisiel do zahranicia a mal tam nejaky flirt vobec sa mi neozval.... a teraz ked prisiel spat si mysli, ze sa mu hodim okolo krku.... a budeme stastni az do smrti..
Neviem načo sa vôbec pýtaš túto otázku? Píšeš, že sa tvoj priatel pred tebou rozplakal. Píšeš, že preto lebo si sa správala v poslednom čase sebecky. Takže vieš v čom je problém a vieš čo by si mala spraviť. Zakladanie fór tvoj problém nevyrieši. Ak mu nechceš odpustiť a chceš mu naďalej dávať najavo ako ti ublížil tak potom môžeš váš vzťah hneď ukončiť. Nebudem sa ťa pýtať čím ti ublížil lebo je to tvoja vec. Jednoducho sa rozhodni čo ho máš dostatočne rada na to aby si mu odpustila. Inými slovami, či ti za to stojí alebo nie.
ak by to ostalo pri tom že sa pred tebou rozplakal, tak by som to bral tak že ťa asi naozaj miluje, lebo chlapi, aj tí citliví, majú voči tomu zábrany kvôli tým pičovinám "chlapi neplačú" čo sa im tlačia od mala do hlavy.
ale ak to aj povedal pár ľuďom, čiže to pre neho nebol trápny intímny moment, tak mi to príde ako psychologické divadielko.
@martinka611 sry, ale takeho blbca obchadzat minimalne 3metrovou palicou rozplakal sa pred tebou len kvoli tomu aby si mala takyto blby a nakoniec mu dala alebo aby si vyzerala presna tak ako pises atd.... taketo vypocitave svine nemam rad, on ti spravi este horsie, vazne radsej sa s takymto ani nebav a budes mat pokoj.
Keď chlap plače tak je citový vydierať a hrá psychologické divadielko???? Ty kokso to čo sa tu nedozviem...Slzy chalanov sú najúprimnejšie, a ked už kvôli tebe plače tak mu na tebe záleží dosť...tak nemysli len na seba a netráp ho ak ho nechceš, alebo ja neviem čo je medzi vami
A ked môj chlap povedal kamarátovi že som jediná kvôli ktorej bol ochotný plakať? to mám brať tiež ako divadlo aby to mohol roztrubovať? treba poznať okolnosti až potom nech ludia robia závery
@denafilth no pride mi zvlastne ze ja nemam potrebu nikomu referovat kto ma dokaze rozplakat
ale urcite to nie je tak zbabele ako to pisala zakladatelka v @0 , ved z toho vidim jasne divadielko aby jej pritazil, nic seriozne
ked raz kvoli niekomu placem a je mi to uprimne luto, nebudem kamaratov hovorit "kolko som sa ja kvoli tomu debilovi naplakala", aby vyzeral v ich ociach este horsie
@hoperpohroma presne tak. Ak to má byť nejaká obeta, tak nezdôrazňujem, ako ma bolí, ale nechám si to pre seba. Keď to ľutujem, čo som kvôli niekomu urobila, tak vtedy to už pri najlepšej vôli nevydržím a sťažujem sa na danú osobu v nejakej slabej chvíľke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Je to len kamarát ?
Čo ti spravil ? ( Toto je podla mna dosť dôležité )
Neber ma v zlom, ale ak chceš aby sme ti pomohli tak treba trošku viac vecí popísať
a podla mna si kazdy zasluzi druhu sancu
BTW. dúfam že ten chalan nemá tiež 26
@toomanh
pred par mesiacmi sme nieco spolu mali a viac menej sme tvorili spolu par ale cez leto odisiel do zahranicia a mal tam nejaky flirt vobec sa mi neozval.... a teraz ked prisiel spat si mysli, ze sa mu hodim okolo krku.... a budeme stastni az do smrti..
ak by to ostalo pri tom že sa pred tebou rozplakal, tak by som to bral tak že ťa asi naozaj miluje, lebo chlapi, aj tí citliví, majú voči tomu zábrany kvôli tým pičovinám "chlapi neplačú" čo sa im tlačia od mala do hlavy.
ale ak to aj povedal pár ľuďom, čiže to pre neho nebol trápny intímny moment, tak mi to príde ako psychologické divadielko.
a daj m sancu,ale nie hned,stupnuj to nech pociti ze ta sklamal a ze mu nebudes hned len tak doverovat.
Najlepší Magic Pill na tvoju otázku je osamote sa s ním porozprávať.
Povedať mu, že sa ti to nepáči čo urobil a bolo to od neho dosť podlé a ako sa to chystá napraviť. Nechaj ho nech sa chlapec troku potrápi.
2. Už ste mali problémy predtým?
Ak si na obe tázky odpovieš áno - je načase mu dať košom
- len plakat kvoli niekomu a zozierat sa
- plakat nasilu aby to mohol roztrubovat
A ked môj chlap povedal kamarátovi že som jediná kvôli ktorej bol ochotný plakať? to mám brať tiež ako divadlo aby to mohol roztrubovať? treba poznať okolnosti až potom nech ludia robia závery
ale urcite to nie je tak zbabele ako to pisala zakladatelka v @0 , ved z toho vidim jasne divadielko aby jej pritazil, nic seriozne
ked raz kvoli niekomu placem a je mi to uprimne luto, nebudem kamaratov hovorit "kolko som sa ja kvoli tomu debilovi naplakala", aby vyzeral v ich ociach este horsie