Mám na hlave už nejaký ten rôčik čiernu farbu... Keď som sa prefarbovala, kaderníčka ma varovala pred tým, že čiernej sa len tak ľahko nezbavím... Vtedy mi to neprekážalo - ale ako šli roky, pomaly ma tie čierne vlasy začali nudiť a teraz by som chcela zm
presne z tohto dôvodu som si nechcela dať čiernu :/ tiež si myslím že je to dosť náročné a vlasy sa ti zničia radšej si to nechaj odrásť aj ked to je tiež zdĺhavé ale určite to nie je pre tie vlasy taká zaťažkávacia skúška ako rôzne experimentovanie z prípravkami
Kamoska sa zbavovala ciernej.. Trvalo to dost dlho, ale teraz ma take, risavo cervvene... Chod za kadernickou a ona ti poradi... Budes postupne zosvetlovat vlasy...
no ja mam ciernu uz rok a pol a tiez nejde dole po roku sme to s kadernickou zacali robit tak, ze cca kazde dva mesiace mi dava hnede sampony... a pomaha to na slnku mam taku hnedo-rysavu farbu ale inak je tam uz tiez vidiet, ze su viac hnede ako cierne... uplne cierny je prevazne uz dolna cast vlasov.. teda vyrastene su hnede
moja spoluziacka si dala tiez stahovat ciernu farbu v salone loreal uz tam nechala okoloo 6000sk...to stahovanie je nieco take ako zmykanie vlasov strasne ich to znici jej museli koli tomu ostrihat asi dobrých 20cm....ja na tvojom mieste by som si pockala kym by nevyrastli alebo neviem
tiez mam ciernu farbu uz daky ten polrok...no nemyslim si ze je nejake tazke zbavit sa jej,hore ju mam uz dakych 10cm uplne vyrastenu,dole vyblednutu....nechaj si ju vyrast,v ziadnom pripade si ju nedavaj stahovat
No mne prefarbovanie nikdy nejak neblížilo vlasom... Len tohto sa bojím, nechcem si to dať stiahnuť, lebo už vidím, že by som sa musela ostrihať úplne na krátko... No a s tým že odrásť vlasy je to mierne problematické, lebo mám dlhé vlasy a nechávala som si ich dlho rásť a určite to nechcem strihať a vyrastené ich nechcem mať zhora hlavne preto, lebo budem mať stužkovú a vyzeralo by to fakt divne... A s tým postupným zosvetľovaním je to dobrý nápad, len určite to ide dosť do peňazí a to je u nás teraz dosť veľký problém... takže asi budem musieť ostať čiernovlasá
ja mám teraz trojfarbu na hlave dole ako podklad čiernu - skoro polka vlasov, hore na vlasoch červená a od korienkov už moja prirodzená hnedá. je to fasa
a chystám sa ku kaderníčke, tiež už tam tú čiernu mať nechcem, ale mne nerobí problém si ju dať odstrihnúť, keďže je už dosť vyrastená...
a sťahovanie určite nie. keď už tak postupné zosvetľovanie tými šampónmi, na o vôbec nepotrebuješ kaderníčku...natrieš na vlasy, počkáš a zmyješ...neviem ako niekto môže dať kaderníčke peniaze za nanesenie šampónu...ja chodím jedine na farbenie, kým som si dávala šampóny, tak jedine doma v kúpelni...
aj moja kamoška to teraz rieši. Kaderníčka povedala, že ak si nechce úplne zničiť vlasy, nemá si to robiť sama nejakou peroxidovou odfarbovacou farbou, ale nechať to na ňu. Celý proces sťahovania farby môže trvať aj pár týždňov a stojí to okolo 1000,-Sk (33,19€ ).
No ja si umývam vlasy každý deň, ale schádza mi to len z vrchu a na niektorých miestach, ostatné ostávajú stále rovnako čierne (mám totiž farbu a nie šampón)... A ostrihanie nepripadá do úvahy! Čo sa týka sťahovania farby vpoho by som si to dala za tých 1000, to nie je až tak extra moc (teda počítala som že aj viac) a ani by mi neprekážalo, že by to nebolo hneď... Bojím sa jedine toho, že si zničím vlasy, čo by ma fakt mrzelo, keďže si ich pestujem už dlhšiu dobu...
kamarátka išla z čiernej farby vlasov na dosť svetlú blond...ale to musela absolvovať po pár mesiacoch 5-10 sedení v kaderníctve aby jej taká velká zmena vyšla chce to trpezlivosť,čiernej sa fakt lahko nezbavíš
baby ked sa chcete zbavit tmavej farby tak skuste odstranovac farby...je velmi dobry nenici vlasy a po kazdom naneseni vlasy vytiahne priblizne o 3 odtiene...najlepsie je si ho davat kazdy druhy alebo treti den ked sa chcete rychlejsie zbavit tmavej...ja som mala tmavo cervene vlasy zacala som si ich s tym odstranovacom vytahovat pouzila som ho 4 krat a uz mam upne bledo oranzove vlasy chcela by som to dotiahnut az do uplnej blond ale to dosiahnem uz teraz len odfarbovanim...ten odstranovac sa da obejdnat bud cez inetrnet alebo v neakych kadernickych potrebach...najdete ho napriklad na stranke www.belora.sk na lavom boku kliknete na znacku EMMEBI a asi na tretej stranke ho najdete...
ja som mala ciernu farbu a moja kadernicka mi povedla ze stahovat farvu melirom v ziadnom pripade lebo ze by mi po tom ostali take znicene vlasy ze by som sa urcite vratila na strihanie lebo by boli ako slama a tak mi navrhla olejovy melir ktory sice ztiahne farbu len o odtien ale ze vlasy budu ok a naozaj to hned po prvom bolo videt mam teraz tmavo hnede vlasy a som spokojna
ja mam ciernu uz asi 2 roky.. tiez som rozmyslala ze si dam nejaku bledo hnedu alebo oranzovu.. nice som to este neskusala ale myslim ze keby som si dala teraz hned na tie moje cierne vlasy oranzovu by to nedopadlo dobre takze cakam cakam.. kym to bud vyrastie co moze trvat dalsie 2 roky alebo sa raz odhodlam
Ak túto tému ešte niekto rieši, a nechce si peroxidom urobiť z vlasov úplnú slamu, tak existuje jeden perfektný a cenovo dostupný prípravok, ktorý vlasy pomerne šetrne očistí. Samozrejme sú suchšie a potrebujú zvýšenú starostlivosť, ale určite je to oveľa šetrnejšie ako peroxid. Kto by mal záujem, tak IP
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a chystám sa ku kaderníčke, tiež už tam tú čiernu mať nechcem, ale mne nerobí problém si ju dať odstrihnúť, keďže je už dosť vyrastená...
a sťahovanie určite nie. keď už tak postupné zosvetľovanie tými šampónmi, na o vôbec nepotrebuješ kaderníčku...natrieš na vlasy, počkáš a zmyješ...neviem ako niekto môže dať kaderníčke peniaze za nanesenie šampónu...ja chodím jedine na farbenie, kým som si dávala šampóny, tak jedine doma v kúpelni...