Mám taký menší problém, nechtiac sa mi podarilo opáliť podľa trička/tielka, takže mám hnedý krk a ruky, ale zato biely chrbát a keď si dám na seba akýkoľvek vrch na ramienka alebo bez ramienok, vyzerám ako úplný debil. Keďže doopaľovanie zvyšných neopálen
@tomias lebo von sa dostanem jedine večer a to sa teda veľmi opaľovať nedá inak sa opálim len náhodou, keď som výnimočne vonku cez deň a to sa vždy opálim podľa normálneho oblečenia...
@poke máme, ale slnko naň svieti tiež až v poobedno-večerných hodinách takže to mi veľmi nepomôže okrem toho tu ide skôr o to, že mám zakázané vychádzať z domu, lebo moja mama má chorú predstavu že ma doma neustále potrebuje aj keď nemusím nič robiť, takže je radšej keď 3 hodiny vkuse sedím pri počítači, len aby som nešla von lebo ona by to bezo mňa neprežila
Povedz mame, že treba ísť do jednoty kúpiť rožky... Pôjdeš v tričku bez ramienok... Vrátiš sa a povieš, že treba maslo... potom jogurt... a takto budeš chodiť 7krát za hodinu, až sa opáliš...
Ja som mala rovnaký problém takmer každý rok lebo som bola opálená podľa dresu a NIKDY sa to nezjednotilo. Biele miesta už ostali biele a tmavé ešte stmavli.. @burble .. čiže ľahko sa povie ..
Neda sa to do buniek koze sa ti uz dostal melanin, ktory chrani jadro bunky pred skodlivymi castami slnecneho ziarenia. Az dokym znova "neprekožíš" budes tak opalena.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@poke máme, ale slnko naň svieti tiež až v poobedno-večerných hodinách takže to mi veľmi nepomôže okrem toho tu ide skôr o to, že mám zakázané vychádzať z domu, lebo moja mama má chorú predstavu že ma doma neustále potrebuje aj keď nemusím nič robiť, takže je radšej keď 3 hodiny vkuse sedím pri počítači, len aby som nešla von lebo ona by to bezo mňa neprežila
zober mamu na kúpalisko!