podľa mňa ťa zväzuje tvoje vlastné rozhodnutie, že ON bude už len ten jediný a posledný a definitívny...
nehovorím, že sa máš naňho vykašľať, veď s ním buď, a rob všetko, aby ste spolu žili šťastne až do smrti. ale nerob to preto, že si sa tak teraz rozhodla, lebo ti to vyhovuje do tvojho životného časového harmonogramu...
@luc.ka asi som sa zle vyjadrila....ja to tak cítim, milujem ho, chcela som len zdôrazniť, že ako asi vnímam našu budúcnosť....ale keď to spätne čítam, máš pravdu, vyznieva to tak, ako to píšeš ale tak to nie je, lebo z hľadiska časového harmonogramu by sa mi nehodil žiaden vzťah
Kazdeho z nas napadne 1500 veci ktorych realizacia je nemyslitelna.
Nie je to problem, predstava nie je podvod, len je lepsie si ju nechat pre seba..... takato forma ''pokrytectva'' je prijatelna, pretoze ludia nie su dokonali , nikto z nas.
Teraz je ale otazne, ci si vies predstavit zivot , aky ta caka.
To, co sa s tebou deje moze vyjadrovat bud len bezny strach zo strany slobody, ktory casom prekonas.
Alebo si jednoducho este stale nezrela na takyto zivot , co by bolo dost blbe.... a je to nieco, co moze vyriesit len cas.
Posledna moznost je, ze v tom vztahu ti nieco chyba....
Ak je to v tom, tak musis zistit, co to je a pripadne to skusit so svojim chlapom vyriesit, niecim to viac okorenit... ale.....
na tvojom mieste by som si povedal, ze je to uplne jedno, pretoze nci nie je dokonale a svoje stastie si nepustim ,
ved pokial je to len v tvojich predstavach s niekym vymyslenym, tak je to v pohode. vsetci ludia si sem-tam pri sexe predstavuju niekoho ineho, ja osobne nepoznam vynimku, hoci len malokto to prizna. zatial by som to neriesil
ja neviem, a to je také strašné mať hentaké predstavy?
toto by som ja až tak moc neriešila, a to, že sa ti s ním nechce mať sex, čo ja viem, tak asi treba nejaké ozvláštnenie,nejaké novoty vyskúšať alebo čo .. šak mu proste povedz, že by si v tomto chcela nejakú "zmenu" (teda ak chceš zmenu)
@luc.ka ako vieš, že sme dve? si to trafila asi.... no práveže asi neviem, ktoré je teraz dominantné....dostali sa do rovnováhy a netuším, kam sa to nakloní ne, dominantné je stále viac monogamné ja len sa už chcem zbaviť tých predstav....och....
@kolini@antifunebracka PRI sexe sa dá niečo aj predstavovať? ja som v tranze, neviem nič, iba si to poriadne užiť, fakt nemyslím na nič....to by bola nuda riadna, keby som asi vedela aj rozmýšľať pri tom nad niečím iným
@kolini myslím, že sa viem do toho vžiť súcitím s vami a všetky by sme mali! a lavne by sme mali vedieť, ako sa správať po niečom takom, keď sa to prihodí....žiaľ, poniektorí si odnesú rany hĺbky kráteru hlavne v mladom veku....och
@kolini čo ak však muž ejakuláciu oddialovať nemusí, ale má problém vyvrcholiť......? a @cicinqa predstavovanie si iných ľudí pri sexe je úlne normálne......
Nemiluješ ho v pravom slova zmysle.Ty si len nedokážeš predstaviť život bez neho a nepripúšťaš si,že toto nie je ten pravý.Tu by fakt asi pomohlo obrátiť sa na odborníka lebo my ti tu veľa nepomôžeme a celý problém sa len odsunie na pozdejšie.Podľa mňa je ale zbytočné tento vzťah zbytočne naťahovať a skôr-neskôr niekto z vás tomu druhému zahne.Možno by pomohla nejaká pauza vo vzťahu.Je strašne veľa možností ale záleží len na tebe. Ozaj a si si istá či podobné pocity nemá aj partner?
@ubosko začnem od konca - nie nie som si istá, práve to ma desí, že čo ak rozmýšla podobne, ale uznaj, na toto sa ho pýtať nebudem je predsa jeho osobná vec, nad čím rozmýšľa a keď mi to sám nepovie, nechcem to vedieť - obmedzovať ho takto nebudem....čo obmedzovať - to je týranie, keď sa ťa každú chvíľu niekto pýta, nad čím rozmýšlaš pauzu? kvôli práci sme dosť okresali kontakt, keďže teraz má povedzme, že týždňovky, vidíme sa cez víkendy....nepáči sa mi to, ale okolnosti sú sviňa....zatiaľ s tým nevieme inak pohnúť a myslím, že je to niečo ako pauza úplne postačujúce....že ho nemilujem? hmmmm keby si len vedel ako....keby si len vedel, že ho milujem až tak, že to niekedy bolí....
@drggo ja na nich nemyslím pri sexe....ale inokedy....predstavujem si iné mužské ruky, čo ma hladia a tak ďalej....mmmm
@cicinqa držím ti palce aby všetko dobre dopadlo ale v tvojom prípade som viac ako skeptický.Podobné sa mi stalo pred veľa rokmi a skončilo to rozpadom vzťahu a keby aj teraz dotyčná prišla a povedala,dýchaj za mňa,budem dýchať.
@cicinqa nechcem zachádzať do nejakých klišoidných fráz... ale vyčkaj času, kým si zvykneš (zvyknete na rozhodnutie, ktoré si spravila druhé ja sa ti snaží poukázať na to, čo musíš obetovať, a keď si rozhodnutá, že sa nič z nich nezrealizuje, tak sa ich nemusíš báť
@cicinqa akoze v com je problem? v predstavach, preboha? cha, keby si len tusila ake ja mam pri sexe predstavy a ake ma moj muz....a najlepsie je ked si o nich aj rozpravame akoze, kebyze nemam pri sexe eroticke predstavy, tak koncim....a vacsina ludi ich ma...a chlapi detto....nechapem, co riesis....mate sa radi? milujete sa?....tak?..... kym su to len predstavy....
jaaj, teraz citam, ze si nepredstavujes pri sexe....to ako kedy si predstavujes?
@sorciera hm, no napriklad keď vidim nejakeho pekneho chlapa na ulici, tak začnem premyslat, ake by to bolo, a ako si to rozdavame a tak podobne....a ešte pri pár chlapoch, co poznam, tak rozmyslam, akí su v posteli, vies? asi tak :/
@cicinqa aha, tak na take ja nemam ani cas....urob si dieta a ked budes amt take zive ako ja, tak nemas cas sa ani najest,nieto este mysliet na cudzich chlapov .....ale nie, no tazko, take stavy som teda nemala.....(aspon isto nie take vyrazne, co by ma tak ovplyvnovali...)
@sorciera dieťa ne....diky, este mam casuuuuuu ale tebe gratulujem k tvojmu a to je dobre, ked je zive alebo živšie, aby bolo jasno no, je to v prdeli....chce to asi čas, ako všetko na tejto zemi....ten čas ma raz zabije (a to doslova)
@bunnyboy a @neith74 ten trápny nick mám preto, že fakt by nikoho nenapadlo ma pod tým hľadať....píšem tu o veciach, o ktorých by určité osoby nemali vedieť....takže preto ten nick a nemá to nič spoločné s penisom ale s mačkou.....a to že je tam q namiesto k, tak to by tiež nikoho nenapadlo, že ja taku kktinu niekedy napisem to preto.....have a nice day cicinqi
@cicinqa nemyslim take krvopotne hadanie, ale len take ze obcas daka poznamka a potom pri udobrovani si v tej troske hnevu poviete vsetko a o nieco viac si dovolite a co ja viem tak to pomaha viaqcej ako nieco ine
@ork92 chapem co myslis.....ale, on sa nehada ani tak trosku, musel by si ho poznat, na neho sa neda hnevat, pretoze on ti da tolko argumentov s usmevom, ze zabudnes na nejaku drobnu hadku, ktora sa črtala....nenavidi sa hadat a o nieco sa pret, narusa mu to jeho pohodu a vyhyba sa tomu....takze ked naznacim, ze sa mi nieco nepaci a podobne a vidi na mne, ze vystrkujem rožky, tak vie presne co robit, aby som ich zastrčila divne napisane, ale tak chapeme sa, ci?
@cicinqa hej hej chapeme, no nic niektori potrebuju mat doma taliansko a niektori pohodu ak ti to tak vyhovuje tak to je len a len dobre... no tak inak ti k tvojmu problemu neviem pomoct
no aspon ciastocna anonymita je fajn, vsak? pisem si co chcem, kde chcem o kom chcem a len dufam, ze nikoho nenapadne ma tu hladat..... btw, nice photo
Ja keď mám takýto pocit tak to treba zmenu nemyslím v priateľovi, toho by som nedala za nič na svete...ale nejaký úlet niečo čo ti vyrazí dych napr.milovanie v trave trebars ...niečo take čo ti utkvie v pamäti a bude sa ti o tom vela snivať
za to ze by si sa vyspala alebo by si spavala aj s inymi muzmi to neznamena ze ho nemas rada... proste sex je biologicka potreba, potrebujes ho, takze ja ti radim spavaj aj s inymi ale on o tom nemusi vediet, aby sa vztah nenastrbil. Budes to robit pre vase dobro.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
nehovorím, že sa máš naňho vykašľať, veď s ním buď, a rob všetko, aby ste spolu žili šťastne až do smrti. ale nerob to preto, že si sa tak teraz rozhodla, lebo ti to vyhovuje do tvojho životného časového harmonogramu...
Nie je to problem, predstava nie je podvod, len je lepsie si ju nechat pre seba..... takato forma ''pokrytectva'' je prijatelna, pretoze ludia nie su dokonali , nikto z nas.
Teraz je ale otazne, ci si vies predstavit zivot , aky ta caka.
To, co sa s tebou deje moze vyjadrovat bud len bezny strach zo strany slobody, ktory casom prekonas.
Alebo si jednoducho este stale nezrela na takyto zivot , co by bolo dost blbe.... a je to nieco, co moze vyriesit len cas.
Posledna moznost je, ze v tom vztahu ti nieco chyba....
Ak je to v tom, tak musis zistit, co to je a pripadne to skusit so svojim chlapom vyriesit, niecim to viac okorenit... ale.....
na tvojom mieste by som si povedal, ze je to uplne jedno, pretoze nci nie je dokonale a svoje stastie si nepustim ,
Ale to uz je vec priorit.
K teme @1
Alebo sa na to vykasli ked su to len predstavy , casom sa mozno stratia.
toto by som ja až tak moc neriešila, a to, že sa ti s ním nechce mať sex, čo ja viem, tak asi treba nejaké ozvláštnenie,nejaké novoty vyskúšať alebo čo .. šak mu proste povedz, že by si v tomto chcela nejakú "zmenu" (teda ak chceš zmenu)
tak ja neviem... tvoje druhé ja sa nevie vyrovnať s monogamiou, ale tvoje prvé rozhodnuté ja je vo vašej hlave dominantné?
@kolini možno divila a možno ani ne hej, pozabudla som, že vy to máte ťažšie (?-!)
@drggo ja na nich nemyslím pri sexe....ale inokedy....predstavujem si iné mužské ruky, čo ma hladia a tak ďalej....mmmm
@luc.ka ďakujem máš asi pravdu - normálne si pôjdem kľudne ľahnúť čil....diky
jaaj, teraz citam, ze si nepredstavujes pri sexe....to ako kedy si predstavujes?