Ahojte,chcela by som Vas poprosit o radu ako sa zviditelnit v appke Musical.ly ..Mojim snom je byt aspon tretia v rebricku -dostanem sa tam vtedy ked dosiahnem viac ako 500 like za den..Ako mam mat viac like na mojich videach ?zatial mam okolo 20..pls
Nestačilo by jednoducho byť -
v tom, čo robíš -
naozaj len dobrá ... časom až vynikajúca?
A všetko ostatné - lajky, prachy, skvelí chlapi
potom príde "samo". Ale až po tvrdej makačke.
Kks že mojím snom je byť aspoň 3. v takej hovadine. To fakt moc plytké sny začínajú mať tie mladšie generácie. Ako ehm ak by mala 10 rokov ok nič nehovorím. Ale ak už má 14 tak snaď mojím snom je dostať sa na tú a tú školu strednú, mať dobre známky, byť zdravá, štastná, dosiahnúť niečo v živote či keď tak dostať niečo od rodičov ok ale v takej kravine byť 3. ?
Vieš , mojím snom je si zahrať s Gilbertom a Petruccim na jednom pódiu
Ale nie , ak chceš niečo dotiahnuť moja zlatá tak musíš hlavne makať na sebe. Ja cvičím niekedy aj 7 hodín denne ak mám voľno v škole a som sám doma. Zvyčajne tak 2 hodiny. A aj tak mam pocit , že to nikde nespeje , pritom som si istý že som aspoň trošku nad priemerom čo sa týka hrania.
Čo z toho vyplýva ? Že niekedy môžeš makať na sebe koľko sa len dá a aj tak z toho nič nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
v tom, čo robíš -
naozaj len dobrá ... časom až vynikajúca?
A všetko ostatné - lajky, prachy, skvelí chlapi
potom príde "samo". Ale až po tvrdej makačke.
Ale nie , ak chceš niečo dotiahnuť moja zlatá tak musíš hlavne makať na sebe. Ja cvičím niekedy aj 7 hodín denne ak mám voľno v škole a som sám doma. Zvyčajne tak 2 hodiny. A aj tak mam pocit , že to nikde nespeje , pritom som si istý že som aspoň trošku nad priemerom čo sa týka hrania.
Čo z toho vyplýva ? Že niekedy môžeš makať na sebe koľko sa len dá a aj tak z toho nič nebude