Chcel by som úplne konkrétne rady Napr ak pozerať seriali v cudzom jazyku, tak ako mať titulky, dabing, či slová, ktoré nepoznám si zapísať alebo nie alebo, či sa učiť slová, že si ich vypíšem napr 20 a naučím sa.Alebo iné rady. Chcel by som najmä rady na
ja som sa vela naucila pri hrani pc hier a to tak, ze ked som nerozumela alebo si nebola ista, otvorila som surovo slovnik a voila nezabudla som. mala som vzdy slovnik pri sebe lebo ma neskutocne stvalo kazde nezname slovicko.
@6 toto presne... ja som naučila angličtinu tak, že som už odmalička hrala anglické hry Ale presne som aj ja nad tým rozmýšľala, že by som začala hrať nemecké hry, len žiadne nepoznám
Ja som sa zdokonalila pri pozeraní seriálov s titulkami...a este pri hraní PC hier. Naozaj to funguje no tak si to nastav do nemčiny Hm, aj keď si myslím, že najlepšie by bolo ísť do tej krajiny kde rozprávajú nemecky
@No zavidim ti, aj ja by som chcel mať anglinu v skole ako prvy jazyk a venovat sa jej, preto ze je lahka, co sa o nemcine povedat nedá. Neviem absolutne zohnat ziadny serial po nemecky s nemeckymi titulkami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
potom pozeranie filmov v tom jazyku a s titulkami v tom jazyku a čítanie kníh