Ahojte viem že na nete je veľa takých tém... No mňa zaújima vaša rada... Ako najlepšie a najrýchlejšie schudnú-brucho....Ak máte nejaké skúsenosti tak sa môže podeliť o ne. Ďakujem
Nedá sa schudnúť iba topicky. Keď schudneš celkovo, tak schudneš aj z brucha. Niekomu sa ukladá tuk skôr do stehien, niekomu do brucha, niekomu zas do zadku. Ja som napríklad tak, že keď priberiem, hneď to zbadám na bruchu. Z neho mi ide najľahšie dole aj hore.
Samozrejme cvič, nie len na brucho, celkovo sa ti spevní telo.
Na chudnutie je kardio najvhodnejšie. Keby cvičím vyslovene iba silovo, tak ti síce svalstov narastie, ale tuk "nezmizne", práve sa bude zdať že si pribrala napr. na rukách, ale to ti narástla na nich svalová hmota ale to okolie nevie (z mojej skúsenosti ). Takže kardio.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Samozrejme cvič, nie len na brucho, celkovo sa ti spevní telo.
Na chudnutie je kardio najvhodnejšie. Keby cvičím vyslovene iba silovo, tak ti síce svalstov narastie, ale tuk "nezmizne", práve sa bude zdať že si pribrala napr. na rukách, ale to ti narástla na nich svalová hmota ale to okolie nevie (z mojej skúsenosti ). Takže kardio.