Takže moja postava je v pomere váha/výška ideálna, riadím sa tým, že výška mi 100 a -10 je ideálna výška, myslím, že nie som nejaká vyžla alebo tak Ale!!! Vadí mi jedna vec! Vzadu nad zadkom tukové vankúšiky, baby poznáte to snáď...zapí
neda sa schudnut len z jednej telovej partie, to je dufam jasne. Beh, bike, ide leto = korcule, plavanie, hlavne ten roller este pekne vyformuje postavu, trosku mozno pozmenit stravu, a pit vela vody
njj baby ak mate sadlo nad bokmi ci jak sa to nazyva ,nedavajte si pls ani sukne ani nic obtiahnute, je mi z toho zle ,ked take baby vidim ( bud nepoznaju zrkadlo alebo to robia naschval aby nam bolo zle) ..
Poviem ti tak, že ja som sa toho zbavila lepšou stravou. Namiesto sladkých malinoviek piť vodu, nejesť žiadne biele pečivo, žiadne čokolády, viac ovocia a zeleniny a k tomu cvičím na nohy sklápačky, lebo som chcela dať dole stehná a lýtka a holt, podarilo sa už 4 mesiace mám postavu akú som vždy chcela a nemám ani potrebu sa vrátiť k starým zlým ,,jedacím´´ zvykom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a inac suhlasim s @luc.ka