pri tvojej jebnutosti je asi dost jedno ci si chuda alebo tucna
ale tucna pica je asi najhorsia kombinacia vlastne takze poviem ti supertajny plan na chudnutie ktory vedci dlho vyvijali
1. cvic
2. nezer (nezdrave jedla)
Mam na predaj jeden zazrak na zostihlenie, ked mas zaujem a 50eur, napis mi ts, posielam na dobierku.. btw kludne pozri moje foto aka som chuducka a pritom jem vsetko co chcem
pestrá strava, obmedziť pečivo, veľa zeleniny, na začiatku by som možno ubrala aj z ovocia, ak tak ovocie len doobeda, ale vždy vždy vždy vyvážená strava!!! aby boli aj bielkoviny aj sacharidy aj všetko. 80% je o strave, to som zistila už aj sama na sebe. 20% je pohyb (čo neznamená že sa netreba hýbať!) aspoň 2x do týždňa si daj riadne do tela a ostatné dni chôdza namiesto autobusov atď.
a bez obmedzovania asi neschudneš... i keď na začiatku ti to síce príde ako obmedzovanie sa, ale potom si na to zvykneš a bude ti chutiť napr. aj kuracie mäso bez zemiakov/ryže, why not.
prosim ta ... take veci ako mäso bez príloh, kokotinu zázračnú na chudnutie, ovocie len doobeda a podobne ...sprepáčením kokotné kokotiny nerieš .... napíš mi .....gracie @mayben
práveže jesť začať musíš, poriadne a zdravo, ale iné veci. Veľa ovocia doobeda, poobede zelenina, ryba, kura. Trochu sa zauč čo sú to tie bielkoviny, vlákniny a tak ďalej, musíš tomu rozumieť, čo s čím jesť. Proste sa vzdelávaj. A pridaj do toho cvićenie, ak máš väčšiu váhu zo začiatku hlavne kardio ale odporúčam zaradiť čím skôr aj nejaké posilňovanie, hoc s vlastným telom, vybuduje ti to viac svalov a tým pádom bude tvoje telo viac spaľovať, lebo svaly spaľujú viac ako tuk, samozrejme ich treba vybudovať. No a drž sa, nepovoľuj, inšpiruj sa, vzdelávaj sa poriadne sa rozhodni či to chceš lebo je to cesta počas ktorej si veľa vyreveš, vynadávaš, vypotíš a tak ďalej veľa šťastia PS: Určite nechoď na žiadnu diétu, schudnutie je o tom naučiť sa stále jesť poriadne, nie o jednorázovej diéte, to je najväčšia kokotina, ktorá ti iba ešte viac dojebe metabolizmus a keď do nejakej pojdeš a nabereš späť viac ako schudneš, rada ti poviem "told ya"
@elllie18 prestaň soliť, nič viac som nespravil len zredukoval soľ V mojom živote. 10kg dole za rok a to sa V mojom živote nič nezmenilo. Žiadne extra aktivity.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale tucna pica je asi najhorsia kombinacia vlastne takze poviem ti supertajny plan na chudnutie ktory vedci dlho vyvijali
1. cvic
2. nezer (nezdrave jedla)
drsne co?