Zdravim vsetkych nadsencov U.F.O. a tiez nadsencov vtipov,
chcel by som si vystrelit z mojich kamosov a ich nechat verit ze videli UFO, nemam este plan a preto sa tu pytam skusenych Jokegenius-ov aby mi vedeli poradit. Predstavujem si to nejak takto
raz v nejakej relacii na discovery robili podobnu vec. postavili si ufo, fungovalo to tusim na principe modelu na dialkove ovladanie, nejak ho naaranzovali, chlapik siel do kina a ked sa spolu s ludmi vracal von, zacal kricat, ze je na oblohe ufo a vsetci mu tam uverili a zacali to dalej rozkrikovat
takze ja by som bol asi za ten model helikoptery. ale bola to velka koptera, takze to asi nebude prave najlacnejsie
Zaviesť ich niekde kde je riadna tma, osvetliť ich svetlom (poľovnícka baterka) hodiť dymovnicu a pritom niekde skrytý trieskať plechmi, tyčami konármi, možno nejaké dobré repro a divné zvuky, nech sú v riadnom chaose. Potom zhasnúť. Poslať niekoho vo vreci nech chodí po rukách niekde v dyme + lanom ťahať niečo po zemi. (Na lyžiarskom sme tak ťahali stoličku obvešanú handrami, mierne za kopčekom, v noci to vyzeralo ako nejaký zver
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale o podrobnom rozvinutí tohto joke ešte nebudem nahlas hovoriť, lebo sa obávam, že som ešte nedosiahla tej úrovne génia .
takze ja by som bol asi za ten model helikoptery. ale bola to velka koptera, takze to asi nebude prave najlacnejsie