@mkamka sebadeštrukcia- rýchla ale to sa hodí skôr ku mne inač neodporučam vlak, pretože už len vidiet tie rušne a kolieks a šuchajúce sa o železo vydavajúce infrazvuk mi spôsobujú pocity srtrachu.
@mkamka brrrrr, ale i ja milujem cestovanie vlakom, vlastne najviac zo všetkého ale neskutočne mi nahána strach ked ho vidím v blízkosti ako uhána po kolajniciach po ktorých som pred minutou chodil
a pucľa? však si pucľa birdzu!! by si tu chybala kto by mi lepšie ohodnotil poviedku?
@poke nj, dve hodiny denne 5 dní do týždňa, ale to som na tom ešte dobre... u nás najvyššia rýchlosť je 50 a poobedné vlaky nosím v hlave, takže sa môžem spokojne prechádzať
no neviem, či ich až tak dobre hodnotím, ale sú veľmi dobré
@mkamka ja sa vlakmi vozím malo :/ Ale vždy keď sedím vo vlaku a prší, je tma, alebo prítmie tak sa mi vynorí scéna z harryho pottera ako ten dementor vchádza do vozňa.. a mám pri tom fakt dobrý pocit, pretože vyhľadávam nebezpečenstvo. A potom sa cítim ako šibnutý že čakám na dementora :/ a už len vziať knihu-najlepšie hororovú alebo sa pozerať na pomalé mrznutie okna a fľaše s alkoholom
och ďakujem za ďalšie super hodnotenie! no si cením aspoň že ich prečítaš, a potom ohodnotíš! good job sestrm ale neuvažuj nad smrtou bo to i tak nemá vyznam, pred rokom som už napísal list na rozlúčku! FAKT! ale to som len rozmýšľal nad smrtou, ale bol som dost lenivý ju uskutočnit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a k teme porodit ta
potom len sleduješ reakcie okolia
ale prečo som pucľa?
a pucľa? však si pucľa birdzu!! by si tu chybala kto by mi lepšie ohodnotil poviedku?
no neviem, či ich až tak dobre hodnotím, ale sú veľmi dobré
och ďakujem za ďalšie super hodnotenie! no si cením aspoň že ich prečítaš, a potom ohodnotíš! good job sestrm ale neuvažuj nad smrtou bo to i tak nemá vyznam, pred rokom som už napísal list na rozlúčku! FAKT! ale to som len rozmýšľal nad smrtou, ale bol som dost lenivý ju uskutočnit...
a 5x !