hej, ja nabíjam na SADke tak, že pred tým, než si idem kúpiť lístok, tak mu dám peniaze, priložím kartu a nabije mi ju alebo možno sa dá aj tak, že nastúpiš na bus a ani nemusíš si kupovať lístok, len povieš, že chceš nabiť kartu
ja na autobusoch nedobijam, lebo mi to možno pomôže (šofér rychlejšie zavrie dvere, prejde cez zelenu tesne, pridem skor .
Každa ISIC karta sa da nabiť u SAD u šoféra, u pani SAD pri okienku, u pani ZSSR pri okienku, na jedálni (väčšinou je jedna jedáleň na VS ktorú túto službu ponúka) a možno ešte nejaké stoje.
ale nezabudni najprv ju aktualizovat na skolskom terminale potom dakte inde (neviem kde,) aby si mala otvoreny dopravny blok a moznost davania penazi na kartu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
prídeš k ujovi autobusárovi a povieš, že chceš dobiť isic. a už cestuješ.
prídeš k tete do bufetu a povieš, že chceš dobiť isic. a už papáš.
scenár: Na stole je položený isic. Zjaví sa ruka držiaca peniaze a položí ich na isic. Peniaze sú na isicu. Koniec videa.
Každa ISIC karta sa da nabiť u SAD u šoféra, u pani SAD pri okienku, u pani ZSSR pri okienku, na jedálni (väčšinou je jedna jedáleň na VS ktorú túto službu ponúka) a možno ešte nejaké stoje.