ked sa sprava zodpovedne...skratka kona sporavne rozhodnutia plni si veci plni sluby...vsetko co robi robi thak aby tho bolo dobre...a tho hlavne zodpovedny clowek berie zodpowednost za svoje cinny
ked je nieco len na nom, ma vyriesit nejaky problem alebo postarat sa aj o nejake to zviera, teda nepomahaju mu s tym rodicia, kamarati a vie, ze za svoje ciny sam ponesie nasledky.
presne tak, podla man je zodpovednost o tom ze clovek si pri kazdej praci a cine ktory robi, alebo rozhodnuti, musi byt vedomi ze za ne bude niest aj nasledky
Zotpovednost nie je len o tom byt zotpovedny za niekoho ale spravat sa tak aby si o tbe druhy mysleli. tak ty si zotpovedna. vies dodrzat slvoo a nerobis drahoty. Nikot ti neico povie a ty zabudnej aj na treti alebo aj svtrty den, ze to mas spravit. a tym padom si nezotpovedna.
Takze ja achapem zotpovednost tak, ze tam patri celkove spravanie sa v zivote plnenie roznych veci a dodrzanie slova ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Takze ja achapem zotpovednost tak, ze tam patri celkove spravanie sa v zivote plnenie roznych veci a dodrzanie slova ....