cumim z okna, rozmyslam, sem tam pocuvam cudzie rozhovory, niezeby som chcela, ale tak budem si usi vypinat?? alebo pocuvam hudbu alebo rozmyslam o ludoch z kade idu a tak
bud pocuvam hudbu alebo som nasucho a vzdy premyslam nad tym co musim urobit, co ma caka, co chcem, na co sa zamerat a tak a zasadne pozeram von oknom a nie na ludi, ak vsak idem metrom citam noviny.
ked cestujem domov tak mp3 isto, a popritom rozmyslam alebo spim.. a v MHD tiez... ja celkom rada rozmyslam poslednou dobou, furt je nad cim bohuzial, ale nikdy k nicomu riadnemu nedospejem, asi by som mala cestovat dlhsie
Chodím jedine vlakom +-2 hoďky a to tak z 90% času driemem a mám naplno pustenú hudbu, takže občas mávam také problémy, že revízor chce lístok odomňa a ja nevnímam, alebo sa ma niekto snaží prekročiť a podobne...
@34 akoze necakal som, ze tento zumba-joke bude takto naberat grady (ani som, popravde, nad tym neuvazoval, ze ako sa bude vyvijat, ale som velmi spokojny, tento sa mi asi najviac lubi zatial
väčšinou MP3 ale ak sa vybije tak niekedy skúsim nejaký zošit zo školy čo nájdem v taške a ak aj to ma prestane baviť čumím na ľudí naokolo alebo sa snažím prečítať čo čítajú oni alebo ak sedím pri okne tak z neho čumím von
Počúvam hudbu, rozmýšľam nad tým kam pôjdem a čo budem robiť keď vystúpim z MHD, pozerám sa na spolucestujúcich oproti mne, alebo pozerám sa na ľudí, čo sedia v aute a všímam si, či ženy držia volant oboma rukami a muži jednou ako to bolo písané v jednom prieskume...
ak niekam cestujem, tak počúvam hudbu a ak mám mp3-jku vybitú, tak buď rozmýšľam nad hlúposťami alebo si v duchu, alebo maximálne potichu si spievam nejakú pesničku a nesmie chýbať netrpezlivé mykanie nohou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Čítam knihu. Jednoznačne.
vlastne ma ani nezaujíma, mám vtedy väčšinou úplne prázdnu hlavu
a netvrd, ze tento koment si nepisal len kvoli mne! (isto hej, ved nema prakticky ziadnu vypovednu hodnotu, ma ma len drazdit!)
na krátenie času mám predsa frajera, načo si ho pestujem...........filip
ak idem na skúšku - tak sa zvyknem vo vlaku smerom do školy učiť
ak sedím a mám čo čítať, tak okrem počúvania hudby aj čítam, najmä v eline a najmä ak vládzem.
čítanie vytiahnem, ak cesta trvá aspoň 7 minút, na menej sa neoplatí.
ak knihu, manipulujem s ňou tak, aby nebolo vidieť názov - i keď si myslím, že ide o vznešenejšie veci než je napríklad bežná beletria.
ak čítam učivo, tak je mi jedno, nech ľudia vidia; po chvíli aj tak odvracajú zrak
1:1
Dlhsia trasa- citanie a vo vlaku sa mi dobre rozmysla
@takzvany tiez nemam rada ked ludia cumia co citam napr aj casopisy a tak, aj ked sama to obcas robim inym
autom počúvam hudbu
autobusom počítam, koľko áut nás predbehlo
vlakom len tak čumím z okna a rozmýšľam (väčšinou) nad hlúposťami
2:1
očúvaj ty môj krásny, si mi neodpovedal na 1. otázku a už chceš vedieť druhú !?.....filip
skoloňvanie som sa učíl v škole, Tesco bolo vtedy zavreté....
2:2