Ako si mám spravit pekné vlny bez žehličky alebo kulmy?
Potrebovala by som poradit ako si mám spravit pekné vlny bez nejakého zataženia ako je žehlička alebo kulma lebo vlasy mám už dost zničené zo žehlenia Napr. nátačky ako si to mám dat alebo tak Dakujem
boze djasi vreckovky normalne si sprav take pasiky a len obtoc vlasy nato ako na natačky.. noale musis tomat dho zo 2-3 hodiny ale podla mna je to fest dobra take brco mas potom..
takže použiješ jeden z týchto spôsobov večer, ráno, keď to bude suché, to rozmotáš, prípadne trocha (fakt len trocha) prestriekaš lakom a budeš dúfať, že nebude vlhko a zas ti to celé nepadne
ja si robim vlny tak ze po umyti a takmer-vysuseni si predklonim hlavu, a zapletiem jedden vrkoc tak, aby mi ten vrkoch vychadzal akoby uprostred hlavy. zapletam ich ked su uz takmer suche, a kym su este teple aby vychladli uz zapletene. nastriekam trochu laku na nich a lahnem spat. ked mam vrkoch uplne hore na hlave mozem kludne spat lebo ma netlaci na temene. sice vyzeram ako piaty z teletubbies ale rano mam pekne jemne zvlnene vlasy. len prstami precesem (nie kefou lebo zacnu vyzerat ako po vybuchu), nalakujem a moze sa ist
@lenkaska1 aj ja mám tie magické nátačky, už si ich skúšala? podľa mňa je to celkom v pohode, len ja nemám tu paličku k tomu, takže tú paličku mám vlastnú výrobu a niekedy mám pri tom aj dost nervy
@delegatka to vážne? ach.. no hej sú dobré, len zatial som si ich dala len na suche vlasy a halabala ale aj tak to bolo fajn, ale tak fakt poriadne som to ešte neskusala. nemááš? no to je blbé ja ju už mám trochu nalomenu ale tak da sa, tiez sa mi to z nej niekedy vyberaju tie vlasy
kukni si to a funguje to a ked mas hustejsie vlasy tak ti postaci pol hodina a rano to na 100% stihnes len si musis jak to mas na hlave vyfukat vlasy fenom ........................ mam to odskusane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Alebo tak 10 mini vrkocikov uplne od vrchu hlavy...
takže najlepší postup:
vlhké vlasy, nie mokré, ani úplne suché, možno trocha tužidla, ak chceš
a teraz máš niekoľko spôsobov, buď normálne natáčky a tak, alebo
alebo
alebo
alebo
» rapunzelsresource.wordpress.com/2009/09/24/band... tobí tiež pekné vlny
takže použiješ jeden z týchto spôsobov večer, ráno, keď to bude suché, to rozmotáš, prípadne trocha (fakt len trocha) prestriekaš lakom a budeš dúfať, že nebude vlhko a zas ti to celé nepadne
Ja to robím tak, že si robím drdol - spravím si cop z vlhkých vlasov a ten potom obtočím. A keď to uschne a rozpustí sa tak sú vlnky.
Aj keď, mám prirodzene vlnité vlasy, ale vlnia sa dosť svojským spôsobom
(a ten sponkový je asi zatiaľ jediný, čo mi držal aspoň symbolické vlny i na druhý deň a bez akéhokoľvek tužidla, mala som z toho strašnú radosť
Prosím poradte mi