Caute mam problem si vybrat spravny uces :/ na internete som videl vela veci ako napr podla tvaru hlavy ale ja sa neviem rozhodnut ktory tvar mam .... :/ prosim poradte mi dajaku stranku alebo poradne alebo fakt nvm (mam 15)
ja im mozem povedat aj nech ma ostrihaju dohola a odchadzam so zelenymi vlasmi v style elvisa presleyho a este pekne podakujem, takze ja som uz nejaku snahu o uces vzdal...
@wolf0svk Ahoj. Presne Toto Aj Mna Dnes Trapilo. ak Nechces Byt Anonym, hod Sem SvojE Vlasy Nech Zhodnotime, co Vylepsit. Dobra Rada, vyber Si Znamu Osobu, ktora Sa Ti Paci, hladaj Si O Nom Fotky S Roznymi ucesmi A Skus To Na Sebe.
ale Musi Mat Rovnaky Tvar Hlavy Ako Ty. Uces Ti Ma Pridat Kontrastovat. Napriklad, ak Mas Gulatu Tvar, nenos okruhly Uhladny Uces Ale Nieco Ostre, a Naopak Hranatu Tvar Nieco Okruhle, uhladne.
Neviem co by som tu fotil dlhsie som sa nestrihal aby mi narastli vlasy na novy uces ako hore n hlave mam asi vlasy dlhe 7cm a, po bokoch 5 lebo sa zvyknem ostrihat po bokoch dostratena a hore si to necham dlhsie a dam si to na stranu. Ale chcel by som to zmenit takze ziadam o pomoc co je podla vas teraz moderne ? :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Vyber nejaký typ aky chces a ona ti ho zostriha tak aby sa ti to hodilo
ja im mozem povedat aj nech ma ostrihaju dohola a odchadzam so zelenymi vlasmi v style elvisa presleyho a este pekne podakujem, takze ja som uz nejaku snahu o uces vzdal...