@timurko11 najlepšie hnedé riešenie je najlacnejšie hnedé riešenie... stačí prestať chodiť na záchod mimo svojej izby a iba to vždy trocha rozmazať... smrad po čase prestaneš vnímať a izba bude krásne hnedá
Podľa toho aký odtieň hnedej, skús googliť nájdeš niekoľko nápadov.
A dobrá rada, ak nemáš veľa svetla v izbe nedávaj si veľmi tmavú hnedú. Samozrejme, že myslíš denné svetlo
A ak máš prázdnu stenu skús sa poobzerať po nálepkach, vyzerá to super mám ich tiež
A nejaký googlovský tip » www.homemodish.com/cute-and-lovely...
Alebo: » www.infoteli.com/beautiful-spaci...
Tiež mám hnedú izbu, taký svetlejší odtieň,... chcela som aby tam všetko nezaniklo a mám biele skrine čiže to tomu dodáva trocha jasu aj keď je zamračené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
we don't give a fuck
A dobrá rada, ak nemáš veľa svetla v izbe nedávaj si veľmi tmavú hnedú. Samozrejme, že myslíš denné svetlo
A ak máš prázdnu stenu skús sa poobzerať po nálepkach, vyzerá to super mám ich tiež
A nejaký googlovský tip » www.homemodish.com/cute-and-lovely...
Alebo:
» www.infoteli.com/beautiful-spaci...
Tiež mám hnedú izbu, taký svetlejší odtieň,... chcela som aby tam všetko nezaniklo a mám biele skrine čiže to tomu dodáva trocha jasu aj keď je zamračené