najlepší relax je pre mňa holenie. Teplá voda, dobrá pena, čistý uterák. . . je to jedna z mála činností pri ktorej na nič nemyslím. Hotová meditácia, niekedy
Za mňa more. Dokážem hľadieť na hladinu mora hoci aj hodiny, sledovať vlny, veľmi ma to upokojuje. Potom prechádzky v prírode, prípadne v lete vo večernom meste
Pri dobrom serialy, filme väčšinou aj s obľúbeným jedlom.. Alebo keď som s ľuďmi ktorých mam rad a je tam dobrá nálada.. Alebo keď si ideme zahrať futbal florbal alebo iba sám makať v posilke alebo tak dajak
Ležanie, také že nič nič nerobím, čítanie a vyšívanie. Aj vo vlaku si viem oddýchnuť, ak nemusím počúvať debilných ľudí. A ešte rada oddychujem keď idem v aute ako spolujazdec na prednom sedadle, pozerám sa na prírodu a nič neriešim.
Idem si zabehnut/na jogu/jazdit na koni a potom si dam teplu sprchu a dobre jedlo.
Alebo sa idem prejst alebo behat po obchodoch, obcas staci aj dobry serial
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Alebo aj pri počúvaní hudby
inak pri čaji, pri sprchovaní
Ale aj tak som panna
Alebo sa idem prejst alebo behat po obchodoch, obcas staci aj dobry serial