ja som ju oslávila perfektne kamaráti a priateľ mi prichystali taku super oslavu vsetko, co k tomu patri..aj ozdobenu izbu som mala...a dokonca, spoluziak mi upiekol tortu tak to super bolo taku vyzdobu, aku som mala som videla jedine v televízii:
to si už nepamätám, lebo asi to bolo len obvyklé, pamätám si však, čo prišlo potom a trvá to dodnes... škoda rečí
spomínam si len na výnimočné oslavky, a to boli šestnáste, keď boli so mnou dôležití ľudia, dvadsaťdvojku, a dvadsaťtrojka, ktorá ma nesmierne prekvapila... dostala som najkrajší darček vo svojom živote... moja krásna kozmická lampôčka... už mi chýba, zapadla určite prachom, a moje sviečky... bože... chýbajú mi som ja materialistka, a som rada, dodávajú mi atmosféru pre môj svet
aj moje žaby mi chýbajú, najmä Rosička... keď uvidí manfreda, zamiluje sa, krásna talianska žaba s ti voglio bene... ktorá žabina by odmietla koncept pre príbeh
nezabudnem, oslavovala som maturitu a 18tku v jeden večer, jeden z najlepších dní, večerov, nocí a rán v mojom živote
v ten deň 2 maturitné predmety, oslavný príchod domov, poldeci s maminou, kultúrne posedenie so spolužiakmi v čajke, nekultúrne presunutie sa do našej milovanej promy, príchod domov s klasickým rachnutím o skriňu a ráno pohár vody od maminy
mne este tak perfektne vyslo lebo ja som mala 9.1. a bolo to v piatok a ani som ten den v skole nebola a este som aj dostala nausnice, ktoré som po troch tyzdnoch stratila a aj ruzicku od jedneho SBS-kara..co som voobec necakala proste..nezabudnutelny vecer..a ani ja som nechcela extra oslavovat..iba tak..ze si pojdeme posediet..no..trosku sa to seklo
tusim som chcela a planovala spraviť velku zurku.. popozyvala som kadekoho, chalana, kamošky.. a potom mi totááálne drblo.. bolo toho moc.. tak som to celé zrušila.. čiže nijako
pár dní predomnou mal narodeniny aj môj otec, takže najprv som oslavovala na velkej rodinnej oslave vo Sv. Juri, ajkeď som sa medzi tými luďmi skôr nudila...ďalší víkend bola najprv oslava u mojej sestry s pár mojimi najlepšími kamarátmi/kami, bola kopa dobrého alkoholu a sladkostí, no čo viac si želať potom neskôr sme to ešte zavŕšili nejakou diskotekou v Charliese
ja som ju nejako neoslávila, možno to je aj zlé, ale tak oslava, na ktorej som bola včera, to mi úplne stačilo a môžem v pohode povedať, že bolo super...
@estrella nooo..naozaj bolo dobre a ty uz duplom, ze? heh no a? sak tak treba takze si to oslavila aj s oslavencom, ze? a este dobre ze si to budes pamatat heh
asi som divná ale tak mne stačí že sú pri mne super ľudia ktorých mám rada a netreba mi žiadnu oslavu.. takže na moju 18 nič nechystám.. teda aspoň zatiaľ.. inač včerajšia oslava bola super.. až na pár vecí..
@estrella no jo ozvem sa ti s tymi fotkami aj ked..ktovie kedy ich budem mat ja noo..tak ja som videla..ako si sa zabavala aj nejake foto uz dnes sme videli a sme ta odhalili heh
@lachance vies..ani ja som nechystala nic..a aha nejako to dopadlo inak takze vies..urcite nejake prekvapkanie bude heh noo..a naozaj..super oslava bola a vies..stale sa musi nieco prihodit..to by potom nebolo ono
o siedmej vecer som dosiel do krcmy..prepil 30 eur a o pol 11 som doma zdichal a nevedele kera bije...rano na druhy dne ma kamos budi ze sa mi ztikoval v dome...cela stena zarihana..este sme boli spity a som maloval stenu jak debil..tot moja 18tka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
spomínam si len na výnimočné oslavky, a to boli šestnáste, keď boli so mnou dôležití ľudia, dvadsaťdvojku, a dvadsaťtrojka, ktorá ma nesmierne prekvapila... dostala som najkrajší darček vo svojom živote... moja krásna kozmická lampôčka... už mi chýba, zapadla určite prachom, a moje sviečky... bože... chýbajú mi som ja materialistka, a som rada, dodávajú mi atmosféru pre môj svet
v ten deň 2 maturitné predmety, oslavný príchod domov, poldeci s maminou, kultúrne posedenie so spolužiakmi v čajke, nekultúrne presunutie sa do našej milovanej promy, príchod domov s klasickým rachnutím o skriňu a ráno pohár vody od maminy
to bude ZURKA
A nebavilo ma organizovať to a celý čas dávať pozor, či sa niečo nepokazí, či všetci žijú...
aj tak na oslavy nechodím aj dnes mam ist na jednu mega oslavu kde oslavujú 3 ľudia naraz (18, 18, 20), a sám neviem či tam mám večer isť alebo nie
@lachance vies..ani ja som nechystala nic..a aha nejako to dopadlo inak takze vies..urcite nejake prekvapkanie bude heh noo..a naozaj..super oslava bola a vies..stale sa musi nieco prihodit..to by potom nebolo ono