Máme malého psíka, pudlíka, ktorý chvílu šteká, ked odchádzame z domu, ide niekto po schodoch a štrngá s kľúčami a pod. Včera som sa vrátil domov a hrubou fixou som mal napísané na celých dverách toto: "Zabi ho, šteká, šteká". Okrem toho vypisuje lístočky
Človek by mi mohol spraviť čokoľvek, ale keby niekto chcel kopnúť do môjho psa, tak by vo mne vyvolal sadistického démona, ktorého jedinou túžbou by bolo danému človeku spríjemniť život natoľko, že by oľutoval, že sa niekedy narodil... a keby do neho naozaj kopol, tak by som mu/jej bez váhania prerazila lebku.
Choď najprv za ňou a porozprávaj sa s ňou. ak nebude ochotná svoje švihnuté scény utiahnuť na rozmer 4 stien jej bytu, tak sa s ňou choď porozprávať krajšie, veď si chlap, rovno jej povedz, že ak si chce kľudne nažívať v bytovke bez toho, aby si aj ona našla fixou popísané dvere, sekundové lepidlo v zámke, či horiace noviny s prekvapením pred dverami aj každý boží deň, tak nech sa láskavo ukľudní.....
No, najprv si zisti koľko pravdy na tom je. Ako vieš že nešteká celú dobu čo nie si doma? Ak problém nie je v tomto, porozprávaj sa so susedou. Povedz jej že je to pes, občas šteká a tak. Ak to nepôjde prejdi k tvrdšej metóde, keď to ona nalepí lístok "Zabi ho, šteká, šteká" , ty jej nalep lístok že nezabiješ. Je to predsa živ ý tvor.
No veď toho sa aj ja bojim, ze raz prídem domov a pod dverami najdem nejaku otravu alebo čo. Ale to by bolo jej posledné. Správkyna vchodu je podobná suka, jej veľmi dobrá kamarátka. Čo už, asi to budem musieť riešiť razantnejšie. Násilie plodí násilie, ale pri niektorých ľudoch sa inak nedá zrejme-.
@10 kurva veď si chlap! to fakt máš problém minimálne jej ísť popísať fixou dvere slovami "zabi sa, umri, kurva stará, skap konečne" atď? keď už teda nechceš využiť svojho silnejšieho postavenia k tomu aby si jej rovno vrazil tak aby to nikto nevidel s pohrozením že nabudúce ju prizabiješ ak ti nedá pokoj... na takých ľudí platí len to isté, evidentne to nemá v hlave vporiadku, tak jej musíš ukázať že spravila chybu keď si myslela že ty sa na nič nezmôžeš....
skus psa prevychovat, da sa to. preventivne si za susedou zajdi a skus si s nou pohovorit, preukaz dobru volu, ze skusis stekaniu psa zamedzit, ale byt tebou velmi dorazne dodam, ze by nebolo rozumne, keby sa mi dotkla psa. neviem nakolko je chapava, ale vyznie to tak, ze by sa nestitila mu ublizit pri najblizsej prilezitosti, urcite by som jej nacrtla, ze neprimerane kroky z jej strany by mali patricne dosledky...
nemozete nejakym sposobom zabranit tomu aby sa pes dostal k dveram? viem, je to trochu trapenie toho zvierata, ale skuste ho zatvarat do izby po dobu, co nikto nie je u vas doma.. ak bude niekto doma, tak nech si kludne beha po byte.. akonahle zasteka, treba ho okriknut, pripadne mu plesknut zrolovanymi novinami po zadku... casom sa nauci ze stekat nema a bude tak maximalne vrcat.. (co je urcite menej hlucne ako stekanie)..
na druhu stranu chapem aj susedu, ze jej to musi liezt na nervy ak denne niekolko hodin pocuva stekanie... to ale neospravedlnuje to jej spravanie... a v pripade ak by niekto kopol do mojho psa, tak by som mu tu nohu asi prelamal...
Tvl nebi ju abo čo bo ešte teba zavru ale postraš ju... napríklad keď ju stretneš niekde vo vchode jej povedz niečo dohovor ak bude odvrávať nejake blbiny.. vraz päsťou do steny blizko nej.. nieže ťukneš stenu ale tak ako chlap silnejšie nech zaduní.... uvidíš srdiečko starej pani poskočí
podla mna ju z toho raz jebne a bude pokoj tak to byva s takymi ludmi musis pockat... inac tiez som mal podobnu susedu chodila ku nam kazdy druhy den a na vsetko co bolo v panelaku pokazene vravela ze sme to pokazili my...potom dostala infarkt a niak sa ukludnila... je to celkom smutne ale je to tak... alebo sa prestahuj
mala som tiež takú šialenú susedu... nevypisovala nám síce žiadne lístočky, ani nič podobné, len občas jej úplne preplo v hlave (asi starobou) a začala po všetkých bľačať, že nás zabije, že jej syn ju zamkol doma a pod.
Porozpravaj sa s nou. Nebud ten, ktory sa znizi na jej uroven, no zaroven sa nenechaj zastrasovat, pokial to naozaj tvoja suseda nema v hlave v poriadku, je mozne to ohlasit na policii- tie dvere su v podstate tvoj majetok, na ktory nema co cmarat. Bude im to zniet divne a bude to chciet trocha usilia aby prisli a obzreli si situaciu, ale rozhodne lepsie ako keby si jej jednu vlepil a ona potom pojde fnukat na policiu s tym ako ju tyranizujes.
@sipimoponkapa aby si nebola prekvapená nabudúce keď do niekoho budeš jebať naživo, či ti tá barbie nerozbije hubu nos alebo rovno hlavu... nebola by si prvá
Treba si psa strazit, ludia su smejd. Papieriky ignoruj a vzdy ich co najskor strhni. Na fixku si musis pockat za dverami a uhasit tu osobu hasiacim pristrojom, alebo bez otvorenia dveri hodit petardu do kovoveho kybla postaveneho hned za dverami. Ziadne vyhrazky a nadavky, nemlatit ale aj nezdravit, ziadne evidentne poskodzovanie majetku ... netreba si robit problemy.
Pozri sa na to aj z jej strany, podľa mňa... My máme susedov s takým psom, čo neustále šteká a asi dva razy som skoro dostala infarkt, keď na mňa znenazdajky vyštekol, keď som vystupovala z výťahu. No veď hej, my nie sme takí agresívni ako tvoja milovaná suseda, ale pochop, že tá pani má možno nejaké problémy, povedzme so spánkom a nedá jej spať, keď váš havo šteká... no oproti tomu nášmu psycho psovi býva rodinka s malým bábätkom a ak im ten pes každý deň aj 5 krát zobudí decko, to by som sa ani nečudovala, keby im niečo také napísali na dvere... Ale my sme zhovievaví všetci na chodbe a kašleme na to. Treba sa niekedy pozrieť na vec aj inými očami, akože ja chápem, že ju neznášaš, ale asi má nejaký dôvod, že nenávidí vášho psíka :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a pes ma byt v dome a nie v panelaku..
Choď najprv za ňou a porozprávaj sa s ňou. ak nebude ochotná svoje švihnuté scény utiahnuť na rozmer 4 stien jej bytu, tak sa s ňou choď porozprávať krajšie, veď si chlap, rovno jej povedz, že ak si chce kľudne nažívať v bytovke bez toho, aby si aj ona našla fixou popísané dvere, sekundové lepidlo v zámke, či horiace noviny s prekvapením pred dverami aj každý boží deň, tak nech sa láskavo ukľudní.....
bože jak ja nenávidím také piče
Ak nezaberie, tak jej pekne popísať celé dvere.
na druhu stranu chapem aj susedu, ze jej to musi liezt na nervy ak denne niekolko hodin pocuva stekanie... to ale neospravedlnuje to jej spravanie... a v pripade ak by niekto kopol do mojho psa, tak by som mu tu nohu asi prelamal...
To by som zabil ja jeho...
Tvl ja by som jej vyrazil dvere, rozjebal všetky veci a na súde povedal, že vôbec netuším o čom to hovorí....
a raz zmizla a už ju nikto odvtedy nevidel...
Porozpravaj sa s nou. Nebud ten, ktory sa znizi na jej uroven, no zaroven sa nenechaj zastrasovat, pokial to naozaj tvoja suseda nema v hlave v poriadku, je mozne to ohlasit na policii- tie dvere su v podstate tvoj majetok, na ktory nema co cmarat. Bude im to zniet divne a bude to chciet trocha usilia aby prisli a obzreli si situaciu, ale rozhodne lepsie ako keby si jej jednu vlepil a ona potom pojde fnukat na policiu s tym ako ju tyranizujes.
A k tej susede, je to piča. Asi najlepšie sa odstahovat..
drsná si proste