Asi to bude zniet dost divne, ale na svadbe snov by sa mi pacilo keby mi ludia jednoducho zavideli (samozrejme v dobrom) a najma svadba nikdy nemoze byt krasna, ak nie je krasny vztah...
no ja stale neviem ci chcem svadbu, proste kus papiera co ma drzi s niekym dohromady? ak ho fakt lubim tak to nepotrebujem ale no keby som mala mat svadbu mala by tam byt moja a jeho rodina, bolo by to napriklad v Schonbrone, bol by tam koc s konmi alebo limuzina neviem dilema no
nerozmyyyslala som este nad now....a na co?mam sa za koho vydat? ... budem si uzivat slobodu a ked to raz pride tak dobre...trz si tym nebudem zatazowat hlavu
Asi na pláži,len my dvaja a naši najlepší kamaráti...pri západe slnka a šume mora...a bolo by super keby to bolo aspoň kdesi na Ibize,alebo kdes v Karibiku...a veeeeľa sviečok...
Haha jaka anketa.No ja kupodivu nemám vôbec žiadnu predstavu,ako jedna z mála dievčat som si to nikdy neorganizovala v hlave .Ale v prvom rade by mala byť až po mojich 24-25 rokoch a šaty to mám predstavu ale inak to týmto asi hasne....
hm, ja, moj manzel, slnko, rodina, priatelia...ehm pockat, ja som taku uz mala D
ale kedze sme v snoch, tak na svadbe snov by som chcela svojho otca
ale to sa nestalo a ani stat nemoze, takze to nechajme tak
Zatiaľ po svadbe netúžim. Určite nechcem veľkú svadbu na ktorej by bolo 150 ľudí a všetci by sa sústreďovali na mňa. Nie som rada stredobodom pozornosti a ani po tom netúžim. Necítila by som sa prijemne. Ak svadbu, tak len nejakú úplne maličkú. Pár ľudí a stačí. Možno by som brala aj nejakú rýchlu svadbu v Las Vegas , 2 svedkovia (kamaráti)a hotovo. Prehýrila by som celú noc a ráno by som sa zobudila ako Pani XY. Fú.. lenže to si asi nevie nikto prezradiť koľko odutej rodiny by som mala..
pochybujem, ze taku raz budem mat...
kebyze mi pride Manson zaspievat spolu s Korn...ti by stacili bolo by to niekde na Hawai
...na plazi, hostina na vonku...svadobna cesta okolo sveta, a ja by som bola samozrejme zo vsetkych zucastnenych najkrajsia mala by som super vlasy, atd... saty by nemuseli byt drahe, ani zanckove, ale vyzerala by som v nich ako bohyna...
a moj drahy by za mnou nezaostaval...a hned po hostine by sme sli to oslavit sukromne, sami by sme boli v postielke, ktora by bola dokokola zastreta zavesmy, ako z jedneho klipu Bon Jovi ...
hmmmm ne Kati ešte sa nechystám vydávať,no netvrdím že by som nechcela,ale ešte je na to času dosť no a akú by som ju chcela najkrajšia by bola na zámku kde by bola miestnosť kde budú biele ruže po stranách uličky smerom k oltáru.A svadobná cesta no predsa v Paríži a svadobná noc na zámku Wersai....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a keď už tak,moja svadba snov je len 4 ludia-ja,ženích a svedkovia
takze jedna varianta je svatba niekde na plazi, bosi na piesku..vsade same kvety..
a druha varianta.. svatba niekde na nejakom peknom zámočku.. bud tu alebo v CR...
ale thak na to este casu ...
@athelasil súhlasím,hlavne málo ľudí
ale kedze sme v snoch, tak na svadbe snov by som chcela svojho otca
ale to sa nestalo a ani stat nemoze, takze to nechajme tak
kebyze mi pride Manson zaspievat spolu s Korn...ti by stacili bolo by to niekde na Hawai
...na plazi, hostina na vonku...svadobna cesta okolo sveta, a ja by som bola samozrejme zo vsetkych zucastnenych najkrajsia mala by som super vlasy, atd... saty by nemuseli byt drahe, ani zanckove, ale vyzerala by som v nich ako bohyna...
a moj drahy by za mnou nezaostaval...a hned po hostine by sme sli to oslavit sukromne, sami by sme boli v postielke, ktora by bola dokokola zastreta zavesmy, ako z jedneho klipu Bon Jovi ...