Užívať si, niečo ako Hugh Heffner, niekde v pri azúrovom mori na ostrove s cigarou v papuli, v ruke nejadrahší koňak pologule a ovievaný krásnymi ženami
Inak neviem... ani jedna možnosť mi úplne nevyhovuje, ale nedokážem ani presne definovať čo myslím... Predstaviť si neviem ani to medzi teraz a starobou...
nepredstavujem si ju nijak, nechcem ju, nema ziadne pozitiva a pri mojom zdravotnom stave chrbtice a zivotnom style sa jej aj kebyze chcem nedozijem...
akurat sme s kamaratkou rozpravali ze tote stare zeny (taka 50 okolo nas presla) sa uz vobec o seba nestaraju, maju chlpate nohy a co ja viem co... budem aj ja taka?
Rátajme s tým, že dožijem... Šialená reumatická babička v domove dôchodcov, ktorá nechápe súčasným moderným technológiam, ale zároveň sa snaží tváriť, že má aspoň o 20 rokov menej
@Sandy114 lenze oni su z takej doby ze oni si neholili nohy ani ked boli mlade tak ked si holis nohy aj teraz tak to mozno budes aj po 50... potom napis o 32 rokov jak to dopadlo
nechcem byť stará... deprimuje ma už len tá predstava. Budem celá vráskavá, nebudem vidieť na písmenká v knihách, budem ešte väčšia sklerotička ako teraz (či si už vôbec neviem predstaviť). :/ Chcem zomrieť v rozpuku... nechcem chradnúť a pozerať sa na iných, ako žijú. Je to hlúpy názor a ja som si toho plne vedomá, ale proste, v tejto chvíli si neviem predstaviť, ako by som to zvládala...
V luxusnom domove dôchodcov so Stephenom Fryom (skúsil by dovtedy umrieť!).
Budem zrážať ľudí na elektrickom vozíčku, buzerovať a poúčať personál, chlípať enormné množstvá vražedne kafíčka, čítať poéziu, pestovať si dlhé nechty a lakovať si ich na modro.
nechcem sa dožiť toho, aby som bol ešte ako aj starček odkázaný na druhých, ale ak budem dedko čipera, tak si strobu predstavujem po boku už ufrfľanej starenky, mojej manželky
Ja planujem byt moderny prijemny stary dedko nie ako tie chodiace starobince vysedavajuce cele dni v parku a ohovarajuce kazdeho nahodneho okoloiduceho ... kym mi bude sluzit sluh budem pocuvat hudbu kym zrak budem pozerat telku , kym nohy budem chodit kadial sa mi zachce ale hlavne dufam ze neumriem opusteny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Inak neviem... ani jedna možnosť mi úplne nevyhovuje, ale nedokážem ani presne definovať čo myslím... Predstaviť si neviem ani to medzi teraz a starobou...
ale zas je tu ta možnost,že do tej 30tky budem dead čiže neviem zaujať definitivne stanovisko
Budem zrážať ľudí na elektrickom vozíčku, buzerovať a poúčať personál, chlípať enormné množstvá vražedne kafíčka, čítať poéziu, pestovať si dlhé nechty a lakovať si ich na modro.
, no uznajte, nebude mi fajn ,
všetko budem mať na háku,
super predstava,
už ma nebude nikto štvať